DJ Mahmut Görgen röportajı

"Loco" ve “NUTUK” isimli single çalışmalarıyla 190 ülkede müzikseverlerle buluşan DJ Mahmut Görgen ile yapılan röportaj...

Bir süredir magazin basınının radarında yer alan Mahmut Görgen'in tam olarak zirveye doğru uçmaya başladığı günlerdeyiz desek yanlış olmaz. Evet, geçtiğimiz haftalarda "Loco" ve “NUTUK” isimli single çalışmalarıyla 190 ülkede müzikseverlerle buluştu ve pek çok önemli radyo ve TV kanalı LOCO'ya yer verdi.

Sizleri son dönemlerde risk almaktan hiç bir şekilde korkmayan ve aldığı kararların tamamının kendisini büyüten kararlar olduğunu ifade eden genç DJ Mahmut Görgen'in samimi karakterini tanımaya davet ediyoruz.

- LOCO ile beraber gelecekle ilgili hayallerinizin yönünde farklı bir ivme oluştu mu?

LOCO müzik kariyerimin en önemli çalışmalarından biri diyebilirim. Elbette LOCO'nun sevileceğinden emindim ancak bazen sürprizler olabiliyor ve şarkınız bir anda çok tutabiliyor. Hemen ardından NUTUK çalışmamda da aynı geri dönüşleri aldım. Yakında daha farklı çalışmalarla müzikseverlerle buluşmak için heyecanlanıyorum.

- Müziğe nasıl başladınız ve müziğe başlamanızda en fazla neyin etkisi oldu? Hırs, Şans, Hayaller..?

Biraz hırs, biraz şans, biraz da hayal diyebilirim. Lise dönemlerinde gittiğimiz gündüz partilerinde DJ'ler çok ilgimi çekiyordu. Video platformlarından izlediğim videolarda da DJ'lerin hiç şarkı sözlemeden büyük topluluklara hitap etmesi gerçekten de çok harika bir şeydi. Bunu ben de yapabilirim diye düşündüm ve aldığım özel eğitimlerle de DJ'lik kariyerine adım attım. Aranjörlük kariyerim ise 2016 senesinde eğitimlere başladığım, 2017 senesinde ilk şarkımı çıkardığım ani bir kararla başladığım bir serüven..

- Nasıl bir ailede nasıl bir ortamda geçti çocukluğunuz?

Müzikle iç içe bir ailede büyüdüğüm için kendim de müziğe ilgi duymaya başladım. Çocukluk dönemlerim İstanbul'un dışında sayılabilecek ufak bir İlçe'de geçti. Ben de dönemimdeki diğer çocuklar gibi koştum, oynadım, dalından meyve yedim ve akşam ezanında eve gittim. Farklı hiç bir şey yoktu diyebilirim :)

- Kendinizde sevmediğiniz özellikleriniz nelerdir?

Herkese kolay güvenme özelliğimi hiç sevmiyorum. Çünkü güvenim boşa çıktığı zaman ciddi anlamda kendime çok kızıyorum.

- Arkadaşlarınız genellikle ünlü mü yoksa ünsüz arkadaşlarınız da var mı?

Aslında insanları bu şekilde ayırt etmek hiç doğru değil. İnsanlar genel olarak benim hayatımda değerleriyle yer alır.

- Hayatınızda hiç katlanamadığınız şeyler nelerdir?

Yalana hiç bir şekilde katlanamıyorum. Benim için dürüstlük ve doğruluk çok önemlidir. Yalan ve oyalama varsa o kişiyi hayatımdan direkt çıkarıyorum.

- Müzik sektörüne adım atmadan önce sektör size dışardan nasıl gözüküyordu?

Aslında müzik sektörünün bu kadar zor bir sektör olduğunu hiç tahmin etmiyordum. Zor olmasının yanı sıra ciddi anlamda emek harcamak gerekiyor

- Peki şu anda durduğunuz yerden hayat tam olarak nasıl görünüyor?

Durduğum yer olarak ünlülük ve hayat arasında yer alan bağlantıyı söylüyorsanız ben aslında ünlü olmayı uğraştığım mesleğin bir getirisi olarak görüyorum. Ünlü olmayı, göz önünde olmayı ben seçmedim. Müzik sektöründe olduğum için, albümler yaptığım için ve sahneye çıktığın için göz önündeyim ve pek çok habere konu oluyorum. Aslında ünlü olmanın bazı zor ve kısıtlayıcı tarafları da var ancak bu hayatımla ilgili önemli bir kıstas değil tabii ki.

- Siz mi azimlisiniz yoksa hayat size karşı biraz cömert mi?

Önce siz azimli olmalısınız. Eğer azimli ve istekli olursanız hayatta size karşı pek çok konuda cömert olabiliyor..

- Kendinizle huzurlu bir havanız olduğu için özgüveniniz yüksek gibi gözüküyor. Doğru mu?

Özgüven elbette önemli ancak pek çok zaman Ego ile karıştırıldığı oluyor. Elbette özgüvenliyim.

- Bu dönemde sizi kendinizle ilgili en çok şaşırtan şey nedir?

Aslında ben çok sabırlıymışım. Bu dönemde buna çok şaşırıyorum.

-Kendinizi ve yaptıklarınızı çok sorgular mısınız? Yoksa hayatı olduğu gibi akışına bırakarak mı yaşıyorsunuz?

Çok fazla sorgulayan biri değilim. Her şeyden önce sağlık daha önemlidir. Eğer bir şey oluyorsa olur olmuyorsa da hayırlısı diyebilmek önemlidir. Yapılan eylemlerin tamamı uyum içinde olmalıdır.

- Şimdi en önemli soruya geldik diyebilirim. Fotoğraflarınızda hep sahnede yer aldığınız dansçıları görüyoruz, özel hayatınızla ilgili nerdeyse hiç paylaşım yapmıyorsunuz. Acaba hayatınızda özel biri var mı?

(Gülüyor) Bu soruyu beklemiyordum. Elbette sahneye pek çok dansçıyla beraber çıkıyoruz. Kızlar DJ'lere kolay kolay güvenmiyorlar ve sebebi de çok açık sanırım. Ancak ben de doğru insanı aramaktan asla vazgeçmiyorum.. ;)

- Sorularımıza verdiğiniz samimi cevaplar için teşekkür ediyoruz, son olarak bizim eklemeyi unuttuğumuz sizin söylemek istedikleriniz varsa okuyucularımızla buluşturmak isteriz.

Müziklerimi dinleyen, bana destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sene daha pek çok single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşmaya devam edeceğim.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?