Diyarbakır'da polis kontrol noktasına bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti İl Başkanlığı yakınındaki polis kontrol noktasına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi.

Son Dakika! Diyarbakır'dan gelen haber yürekleri ağza getirdi. Merkez Kayapınar ilçesinde teröristler tarafından polis kontrol noktasına saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yada yaralanan olmadı.

EYP İLE SALDIRI DÜZENLENDİ

Merkez Kayapınar ilçesinde Şanlıurfa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İl Başkanlığı yakınlarındaki polis uygulama noktasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Polis uygulama noktasına atılan ve bardak içerisine tuzaklanmış patlayıcının etkili bir şekilde patlamadığı öğrenildi.

PATLAMA BÖLGESİNDE İNCELEME YAPTI

Patlama sonrası kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlatılırken, terörle mücadele ve olay yeri inceleme ekipleri patlama bölgesinde inceleme yaptı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  75. Altın Küre Ödülleri'nin en iyi 10 çifti
75. Altın Küre Ödülleri'nin en iyi 10 çifti