Diyarbakır'da aileler arasında silahlı kavga!

Diyarbakır'da boşanan çiftin aileleri arasında çıkan taşlı sopalı kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan olaylarda 2'si ağır, 12 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Karapınar ilçesinde iddiaya göre boşanma meselesi nedeni ile çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 2’si ağır 12 kişi yaralandı.

Pirinçlik Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, daha önce çocukları boşanan iki aile, mahallenin meydanında karşılaştı. Burada çıkan tartışmanın ardından kız tarafı erkek tarafının evini bastı.

Burada çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 2'si ağır 12 kişi yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Kavgada M.K., A.K., F.K. ile kavgayı ayırmak isteyen H.D. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişinin silahla yaralandığı kaydedildi.

Jandarma ekipleri ailelerin evi ile bölgede güvenlik önlemi alırken olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sosyal medyayı ikiye bölen renk tartışması! Bu Ayakkabıyı ne renk görüyorsunuz? Neden insanlar farklı renkler görüyor işte bilimsel açıklaması...
Sosyal medyayı ikiye bölen renk tartışması! Bu Ayakkabıyı ne renk görüyorsunuz? Neden insanlar farklı renkler görüyor işte bilimsel açıklaması...