Deri koltuklar eskiyor mu?

Bir dönemin en çok kullanılan koltuk takımları ve ev, ofis gibi her yerde kullanılan deri koltukların modası gün geçtikçe geçiyor.

 Salon ve oturma odalarında sıkça tercih edilen deri koltukların modası geçiyor mu?

Salon ve oturma odalarının vazgeçilmezi koltuk modelleri, her sezon yenilenen tasarımlarla tüketicilerin beğenisine sunulurken; fark yaratan çizgileriyle her zaman gözde olan deri koltukların modası hiç geçmiyor. Bu doğrultuda, 2017 trendlerinde de kendini gösteren bu koltuk modelleri, kaliteli kaplamaları ile yaşanılan mekânlara etkileyici bir güzellik katıyor.

Klasik ya da modern çizgileri ve farklı renk seçenekleriyle, her tarz ve beklentiyi karşılayacak zengin bir çeşitliliğe sahip olan deri koltuklar, ihtişamlı ve asil duruşları ile yaşanılan mekânlara ayrıcalıklı bir şıklık kazandırıyor. Özgün dekorasyon örneklerini tamamlayan bu koltuk modelleri, aynı zamanda, konforlu ve kullanışlı yapıları ve dayanıklı oluşları sayesinde aynı formda, uzun yıllar kullanılabiliyor.

Geçmiş yılların modası beyaz deri koltuklar, yeni sezonda da yerini korumaya devam ediyor. Derinin lüks duruşunu beyazın asaletiyle birlikte sunan bu tasarımlar, sade şıklığı yaşam alanlarına taşırken, aynı zamanda ferah ve iç açıcı bir ortam sağlıyor.

Tek başına kullanıldığında zarif bir görünüm sağlayan beyaz deri koltuklar, aksesuarlarla kombinlendiğinde farklı tarzlar yaratıyor. Ahşabın doğallığını yansıtan aksesuarlarla rustik bir dekorasyon görünümü oluşturan bu koltuklar, gümüş ve altın biblolarla avangard tarzına geçiş imkânı sunuyor. Renkli dekoratif ürünlerle kombin edilen modeller ise yaşanılan mekânlara canlılık ve hareket katıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları
Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları