Çukur'un 'Beyefendi'si bakın kiminde evliymiş

Çukur'un 'Beyefendi'si Burak Sergen'in ünlü şarkıcı Pamela Spence ile bir dönem evli olduğu ortaya çıktı. Burak Sergen, aynı zamanda kendisi gibi oyuncu Toprak Sergen'in de ağabeyi.

Çukur'da canlandırdığı Beyfendi karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Burak Sergen'in başarılı şarkıcı Pamela Spence ile evli olduğu öğrenildi.

Sevilen arabesk şarkıları kendi tarzıyla yorumladığı "Yara" isimli albümüyle Pamela Spence, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu. Program boyunca birçok dinleyiciden evlenme teklifi alan Pamela Spence; "Aşk kadınıyım. Evlilik düşünmüyorum" yanıtını verdi.

'O EVLENMEMİZİ ÇOK İSTİYORDU'

Yasemin Şefik'in "Yıllar önce bir evlilik yapmışsın" yorumu üzerine; "Evet 19 yaşımdaydım. Burak Sergen ile evlendim. O evlenmemizi çok istiyordu. Kısa süren bir evlilikti" dedi.  

BURAK SERGEN KİMDİR?

9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası tiyatro sanatçısı Semih Sergen, annesi opera sanatçısı Serap Sezer, kardeşi ise sanatçı Toprak Sergen'dir. Toprak Sergen ile anneleri farklıdır. 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı.1985 yılında mezun olunca Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı.
Devlet tiyatrolarındaki sanatçılık görevinin yanısıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı.
Polis radyosunun kurulduğu dönemlerde ve daha sonra Radio Contact'ta kendi programını hazırlayıp sunmuştur.

Televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda göreve devam etmektedir. Tiyatro kare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da, yönetmen ve oyuncu olarak görevler aldı.

Oyuncu ve şarkıcı Pamela Spence'le kısa süren bir evlilik yapmış. Burak Sergen, 1999 yılında kendisi gibi oyuncu olan Işıl Sergen'le evlenmiştir. Cansın (d.2009) adında bir erkek çocukları var.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

PAMELA SPENCE KİMDİR?

Pamela Spence, 23 Şubat 1973 tarihinde Almanya'nın Heidelberg şehrinde dünyaya geldi.

Rock ve elektronik müzik şarkıcısı olan Pamela Spence, İngiliz baba ve Türk annenin kızıdır. Babasının askeri görevi nedeniyle uzun süre Almanya'da ikamet eden sanatçı, ebevenlerinin boşanmasıyla birlikte 15 yaşında hayatına yeni bir yol vermiştir.

Türkçe'yi 15 yaşında öğrenen Pamela, bir süre dizilerde rol almış, sanatını icra edebilme adına vokalistlik yapmış ve nihayetinde çıkardığı albümler ile ün kazanmıştır. Pamela anne babasının boşanmasının ardından eğitimini Türkiye'de, Ankara Atatürk Lisesi'nde gerçekleştirmiştir.

Orta öğreniminin ardından üniversite alanına hangi açıdan devam edeceğini belirleyen Pamela, içindeki sanatı ayyuka çıkarmak için Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tercih etmiştir.

Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan'ın birlikte rol aldığı Atları da Vururlar isimli müzikalde rol alan güzel sanatçı, dizi kariyerine Lahmacun ve Pizza ile başlamış ve Teoman'a vokalistlik yapmıştır.

Özel hayatı ile çok fazla gündeme gelmeyen Pamela, Burak Sergen ile kısa süreli bir evlilik yaşamıştır. Haziran 2004'te 'Mucizeler Komedisi'nde dişi melek rolünü üstlenen güzel sanatçı, ilk albümünü ise 'Eğer Dinlersen' ismiyle 1 Haziran 2002'de çıkarmıştır.

Rock müzik anlamında ilk albümü denilebilecek albüm ise 23 Kasım 2004 tarihinde Şehir Rehberi olarak piyasaya çıkmıştır. Pamela Spence'in asıl isim yaptığı parça ise dillere pelesenk olan 'İstanbul' isimli şarkısıdır.

Pamela, 2010 yılında elektronik müzik alanına geçiş yaparak 'Stil Zengini' isimli dördüncü albümünü yayınlamıştır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Anna Swabey
Anna Swabey