Çukur dizisindeki Sena (Dilan Çiçek Deniz) kimdir kaç yaşında nereli instagram hesabı

Show TV ekranlarında yayına başlayan iddialı dizi Çukur'da 'Sena' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Dilan çiçek Deniz, güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuğuyla da dikkat çekti.

Çukur dizisinin Sena'sının gerçek kimliği izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Dilan Çiçek Deniz'le ilgili ayrıntılar...

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu.

İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandıran Deniz, son olarak “Çukur” dizinde Sena karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Dizideki biyografisi

Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır.

Dilan Çiçek Deniz Instagram Hesabı

Aşağıdaki linke tıklayarak güzel oyuncunun Instagram adresine ulaşabilirsiniz.

www.instagram.com/dilandeniz/

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
gülle
22.04.2018 12:34
Çok güzel kız çok tatlı maşallah. Ben asyadan takıp ediyorum bende sızın gibi oyuncu olmak istiyorum. Banada yardam etsen çok mutlu olurdum. Atayewagulli@m +99362769501. Kerem cataya beni söylesen ne güzel olurdu.
 
  Cüneyt Arkın'ın sahnede zor anları!
Cüneyt Arkın'ın sahnede zor anları!