CNN Türk'te yayın çizgisi değişiyor

Demirören Grubu'na satışın ardından kısa sürede radikal değişikliklerin yaşandığı CNN Türk'te 'yayın çizgisinin' değişeceği konuşuluyor. İddialara göre tartışma programları yayından kaldırılacak.

Televizyon ekranlarının en çok izlenen haber kanallarından CNN Türk'te değişim sürüyor.

Demirören Grubu'na satışın ardından çok sayıda isimle yollarını ayıran yeni yönetimin şimdi de tartışma programlarını yayından kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi.

Özellikle seçim dönemlerinde ekrana gelen tartışma programlarıyla gündem olan kanal 'radikal' bir kararla yayın çizgisini revize edecek.

İddiaya göre CNN Türk'te artık prime time (20.00-22.00) ve sonrasında tartışma programları yayınlanmayacak. Söz konusu programların hangisi veya hangilerinin yayından kaldıracağına ilişkin henüz net bir bilgi ortaya çıkmazken kanalın boşlukları belgesel yayınıyla dolduracağı iddia edildi. CNN Türk'te halen, 'Türkiye'nin Gündemi', 'Akıl Çemberi', 'Tarafsız Bölge' gibi tartışma programları yayın hayatına devam ediyor.

Doğan Medya'nın o dönem Erdoğan Demirören'in sahibi olduğu Demirören Medya'ya satılmasının ardından Posta, Hürriyet, CNN Türk ve Kanal D'de çok sayıda işten çıkarma haberi medyaya yansımıştı. Son olarak, Posta gazetesi yazarlarından Yazgülü Aldoğan 15 Temmuz tweetleri gerekçe gösterilerek işten çıkarılmıştı.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bir dizi aşkı daha gerçek oldu...
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu...