Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci evlilik hazırlığı yapıyor - Selin Ciğerci kimdir?

Bebek Okan lakaplı sosyal medya fenomeni bir süre önce cinsiyet değiştirerek Selin Ciğerci ismini aldıktan sonra futbolcu Gökhan Çıra ile birlikte olmaya başlamış ve genç çift evlilik kararı almıştı.

Magazin gündeminde üst sıralardan düşmeyen Selin Ciğerci-Gökhan Çıra ilişkisi evliliğe doğru giderken, genç çiftin ailelerinin ilişkiye nasıl baktıklarını Selin ve Gökhan anlattı.

Gökhan Çıra, trans bir birey olan Selin Ciğerci ile birlikteliklerini verdiği röportajda anlattı. Çıra, "Ailem zamanla kabullenecek, ağabeyim 'Bize kim amca diyecek' diye tepki verdi" dedi.

Cinsiyet değiştirip kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, futbolcu Gökhan Çıra'yla evlenmeye hazırlanırken ikili ilişkileri hakkında Cengiz Semercioğlu'na röportaj verdi.

"BİZE KİM 'AMCA' DİYECEK"

Futbolcu Gökhan Çıra, trans biriyle evlenmek istediğini ailesine söylediğinde hepsinden farklı farklı tepkiler almış. Babası önceden biliyormuş ve hiçbir şey dememiş. Annesi ise çok ağlamış. Çıra, ağabeyinin ise "Bize kim 'amca' diyecek" tepkisiyle karşılaşınca futbolcu, "Ben kimi seveceğim." diyerek karşılık vermiş.

BAZI ARKADAŞLARI TEPKİ GÖSTERMİŞ

Selin Ciğerci ile birlikte olduktan sonra bazı arkadaşlarından da tepki aldığını söyleyen Gökhan Çıra, "Tepki gösterenleri hayatımdan uzaklaştırdım. Kapı orada. Bu aşkı kabullenen arkadaşlarım ise hala yanımda" diyerek aşkına sahip çıktı. 

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada 'Bebek Okan' adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyat ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Verdiği bir röportajda ailesinin cinsiyet değiştirmesini istemediğini ve babasının ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olduğunu belirten Selin Ciğerci, DJ’lik yaparak hayatını sürdürmektedir. Bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen sosyal medya fenomeni, bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu ifade etmişti. Şu sıralar Diyarbekirsporlu Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci, kendisi gibi ilk olarak sosyal medya ile ünlenen Kerimcan Durmaz ile yakın arkadaş olduğunu paylaştığı fotoğraflarla gözler önüne seriyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Trump'ın Twitter hesabını kapatan çalışan Türk çıktı (Bahtiyar Duysak kimdir?)
Trump'ın Twitter hesabını kapatan çalışan Türk çıktı (Bahtiyar Duysak kimdir?)