Cesur ve Güzel 20. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Star TV'de yayınlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrollerinde yer aldığı "Cesur ve Güzel" dizisi bu hafta 19. bölümüyle ekrana geldi. Cesur ve Güzel 20. Bölüm fragmanı yeni son bölüm

  Star TV'nin yeni dizilerinden Cesur ve Yürek, başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Sevilen dizi, bu hafta 13. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin takipçileri şimdiden 9 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. Cesur ve Güzel 20. Bölüm fragmanı...

20. BÖLÜM GELİŞMELERİ

Cesur’un annesinin Tahsin Korludağ’ın yüzüne “Katil” diye bağırması herkeste şok etkisi yaratır. Bu lafın etkisi Mihriban’ı da harekete geçirecektir.

Cesur, annesinin yıllar boyu kapanmayan yaralarını sarmaya çabalarken, aklındaki şüpheler yeniden ortaya çıkan Sühan, Cesur’un geçmişinden bir sayfa daha aralar. Birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşırlar.

Hayatının iplerini kendi eline almaya karar veren Korhan’ın davranışları babasını şaşırtırken, Cahide’yi de zor duruma sokar.

Cesur’un planı Tahsin’i köşeye sıkıştırır ve tırnaklarını çıkarmasına neden olur. Babasının farklı bir yüzüyle tanışan Sühan bir seçim yapmak zorunda kalır.

Oyunda kartlar yeniden dağıtılırken masanın kaybedeni olacağını anlayan Tahsin Korludağ’ın son hamlesi herkes için büyük bir darbe olur.

Cesur ve Güzel 21. Bölüm fragmanı

Cesur'un onunla çiftliği ele geçirmek için evlendiğinden şüphelenen Sühan, verdiği kararları sorgulamaya başlar. Fakat Tahsin Korludağ ikisine de bu evliliğin bedelini ödetmeye kararlıdır.

Başına gelenler için Cesur'u suçlayan Korhan bunu kanıtlamak için Hülya'la ilgili gerçeklerin peşine düşer. Korhan'ı bekleyen büyük sürpriz Cahide’nin tüm planlarını alt üst edecek niteliktedir.

DİZİNİN KONUSU

Cesur isimli (Kıvanç Tatlıtuğ) yakışıklı ve etkileyici bir delikanlı şehirden bir küçük kasabaya yerleşir. Küçük kasaba da toprak zengini olan zengin bir ailenin güzeller güzeli kızları Sühan (Tuba Büyüküstün)’ın güzelliği dillere destandır ve ikilimiz bir şekilde birbirleri ile tanışırlar ve tutkulu bir aşk başlar. Fakat iki tarafından bilmediği bir çok şey vardır.

Cesur ailesi ile Sühan’ın ailesi çok eskiden tanışırlar ve aralarında büyük bir kavga vardır ama gençlerimiz bu durumdan habersizdirler. Bu geçmişten gelen kapanmamış hesaplar iki gencin aşkının üzerine adeta bir gölge gibi düşmüştür. Gençler araya büyüklerini soksalar da aşkları imkansız bir hale gelmiştir. Zaman içerisinde Cesur’un bu kırsal kasabaya neden geldiğinin sırrı zaman içerisinde ortaya çıkacaktır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  iPhone 8'in bu sefer fiyat bilgileri sızdırıldı! iPhone 8 Kaç Lira olacak? iPhone 8 Fiyatları...
iPhone 8'in bu sefer fiyat bilgileri sızdırıldı! iPhone 8 Kaç Lira olacak? iPhone 8 Fiyatları...