BYD, PARİS OTOMOBİL FUARI'NDA SEALION 7 İLE ÜRÜN GAMINI GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

Elektrikli otomobil üreticisi BYD, otomotiv dünyasının ilgiyle takip ettiği Paris Otomobil Fuarı’nda yeniliklerini, özel olarak tasarlanan standında sergiledi.

Avrupa’da ilk kez tanıtılan SEALION 7, sportif SUV tasarımıyla dikkat çekerken, markanın büyüyen ürün gamına katılan en yeni model oldu.

BYD, Paris Otomobil Fuarı’nda SEALION 7 modelinin Avrupa prömiyerini gerçekleştirirken, aynı zamanda Avrupa’daki güçlü varlığını temsil eden geniş ürün yelpazesini de ziyaretçilerle buluşturdu. 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda Avrupa’daki ilk büyük çıkışını yapan BYD, 2024 fuarında sadece 2 yıl içinde kaydettiği hızlı büyümeyi de kutladı.

BYD SEALION 7 Avrupa'ya “Merhaba” dedi

BYD’nin Avrupa’da ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda sergilediği SEALION 7, yoğun ilgi gördü. Yüksek performans, pratiklik ve dinamizmi bir araya getiren SEALION 7, sportif SUV tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Avrupalı kullanıcılar için ideal bir model olan SEALION 7, tamamen elektrikli ve şarj edilebilir hibrit motor seçenekleriyle sunulacak.

SEALION 7, BYD’nin Okyanus Serisi’nde DOLPHIN, SEAL ve SEAL U modellerinin ardından gelen en yeni model olarak öne çıkıyor. Markanın en gelişmiş teknolojilerine sahip olan SEALION 7, Blade Batarya ve Cell-to-Body (CTB) gövde yapısıyla üst düzey performans, dayanıklılık ve verimlilik sunuyor. Dört tekerlekten çekişli versiyonuyla 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4,5 saniyede tamamlayan SEALION 7, 230 kW’a kadar hızlı şarj desteği sunarak uzun yolculuklar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Maksimum 215 km/s hıza ulaşabilen SEALION 7, performansıyla dikkat çekiyor.

BYD Avrupa'daki hızlı büyümesinde iki yılı geride bıraktı

2022 Paris Otomobil Fuarı’nda Avrupa’daki ilk büyük çıkışını yapan BYD, kısa sürede bölgedeki varlığını önemli ölçüde genişletti. İlk olarak ATTO 3, HAN ve TANG modelleriyle Avrupa pazarına adım atan BYD, iki yıl içinde model yelpazesini genişleterek DOLPHIN, SEAL, SEAL U ve SEAL U DM-i gibi başarılı araçlarla Avrupa’daki müşteri kitlesini artırdı. BYD, yakında bu modellere SEALION 7’yi de eklemeye hazırlanıyor.

Global olarak hızlı bir büyüme elde eden BYD, marka Avrupa’daki varlığını da genişleterek faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye ve Macaristan’da açılması planlanan iki üretim tesisi ise, BYD’nin büyüme stratejisinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Kapsamlı ürün gamı Paris’te gözler önünde

BYD, Paris Otomobil Fuarı’nda Avrupa’daki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunarken, fuar standında geniş iç hacmi ve şehir yaşamına odaklı tasarımıyla öne çıkan C-Hatchback segmentindeki tam elektrikli BYD DOLPHIN ile C-SUV segmentindeki tam elektrikli BYD ATTO 3’ü sergiledi. Ayrıca, markanın Paris’te sergilenen diğer modelleri arasında, D segmenti SUV modellerinden tam elektrikli SEAL U, şarj edilebilir hibrit SEAL U DM-i ve sportif sedan SEAL da yer aldı.

2024 Paris Otomobil Fuarı’da en çok ilgi gören modellerden biri, BYD’nin lüks markası YANGWANG’ın U8 SUV modeli oldu. Bu model, BYD’nin teknolojide ve lükste ulaştığı zirveyi yansıtarak, üstün arazi performansı ve gelişmiş özellikleri bir araya getiriyor. YANGWANG U8, 1.100 beygir gücün üzerinde bir performans sunarken, suda yüzebilme ve kendi ekseni etrafında dönebilme gibi özellikleriyle zorlu koşullara meydan okuyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sezercik filmlerindeki kötü çocuk Şişko Nuri'ye hayat veren Sıtkı Sezgin şimdi ne yapıyor?
Sezercik filmlerindeki kötü çocuk Şişko Nuri'ye hayat veren Sıtkı Sezgin şimdi ne yapıyor?