“Bu da mı Castrol?” Reklam Filmi Kristal Elma'da İki Ödülün Sahibi Oldu

Madeni yağ pazarının lider markalarından Castrol, bu yıl 36. kez düzenlenen Kristal Elma Ödülleri’nde önemli başarılara imza attı.

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Doğu (TUCA) tarafından hazırlanan ve markanın ilerlemenin olduğu her alanda yer aldığını anlatan “Bu da mı Castrol?” reklam filmi, prestijli Kristal Elma Ödülleri’nde iki ayrı kategoride ödülle taçlandırıldı.

Castrol’e Kristal ve Gümüş olarak Çifte Ödül…

Castrol, Film – TV Sinema alanındaki “Otomotiv ve Otomotiv Ürünleri/Hizmetleri & Turizm ve Taşımacılık” kategorisinde Kristal Elma jüri üyeleri tarafından en beğenilen reklam filmine imza attı ve Kristal Ödülü kazanarak markanın yaratıcılık alanındaki liderliğini bir kez daha kanıtladı. Bu keyifli reklam filmi, aynı zamanda Entegre Kampanyalar/Otomotiv ve Otomotiv Ürünleri kategorisinde Gümüş Ödülü de kazanarak başarısını katladı.

125 yıllık global bir mirasa sahip olan Castrol, Türkiye’de 67 yılı geride bırakırken dünya genelinde uyguladığı ‘Onward, Upward, Forward’ stratejisi kapsamında yenilenen marka kimliğini ilk defa Türkiye'de yerel olarak prodüksiyonu gerçekleştirilen reklam filmiyle duyurmuştu.

Filmde, bir stajyerin gözünden Castrol’ün karada, havada, denizde ve hatta uzayda nasıl yer aldığı eğlenceli bir hikaye akışıyla anlatılmıştı. “Bu da mı Castrol?” sloganıyla markanın sadece motorlarda değil, hareket ve ilerlemenin olduğu her yerde varlığına dikkat çekilmişti. Bu yaratıcı yaklaşım, Castrol’ün teknolojik yeniliklere verdiği önemi ve marka kimliğini güçlendirme yolundaki vizyonunu başarılı bir şekilde yansıtırken Kristal Elma jürisinin de büyük beğenisini kazandı. Kristal Elma’yı alan Castrol TUCA, bu ödülle birlikte başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!
Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!