Brandworks'e yeni marka: Hexagon

Sensör, yazılım ve otonom teknolojilerini bir araya getirdiği dijital gerçeklik çözümleriyle metroloji alanında olan Hexagon, iletişim faaliyetlerini Brandworks İletişim Danışmanlığı’na etti.

Brandworks İletişim Danışmanlığı, Hexagon'un küresel üreticilere bilgisayar destekli mühendislik, üretim yazılımı ve CAM'den kalite güvenceye kadar ürün yaşam döngüsü boyunca lider teknolojilerle yeni ve yenilikçi yollarla daha iyi ürünler tasarlama ve üretme gücü veren çözümler sunan Manufacturing Intelligence bölümünün iletişim faaliyetlerini yürütecek.

İsveç borsasında işlem gören ana şirket Hexagon AB, 50 ülkede yaklaşık 24.500 çalışanıyla faaliyet göstermekte ve sensör, yazılım ve otonom teknolojileri bir araya getiren dijital gerçeklik çözümlerinde inovasyonun ön saflarında yer almaktadır. Teknoloji inovasyonuna odaklanan şirket, net satışlarının yüzde 15'ini Ar-Ge'ye yatırmaktadır. 5.500'den fazla aktif patenti ve 6.500'den fazla Ar-Ge çalışanı dünya çapında özel inovasyon merkezleri tarafından desteklenmektedir.

50’den fazla sektöre width:240 derece halkla ilişkiler hizmeti

2009 yılından bu yana ulusal ve uluslararası arenada farklı sektörlerde faaliyet gösteren 100’e yakın marka ve pek çok tecrübeyi iş süreçlerine sığdıran Brandworks; geleneksel ve dijital medya süreçlerinin yürütülmesinin yanı sıra kurumsal iletişim, sürdürülebilir itibar yönetimi, stratejik danışmanlık gibi uzmanlıklarıyla 50’den fazla sektöre width:240 derece halkla ilişkiler hizmeti veriyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...
Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...