Bogdanovic Galatasaray maçında yok!

Euroleague'de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe basketbol takımının Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic'in 2-3 hafta parkelerden uzak kalacağı belirtildi

  FENERBAHÇE Basketbol Takımına bir kötü haber de Bogdan Bogdanoviç'den geldi. Euroleague'de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe basketbol takımının Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic'in 2-3 hafta parkelerden uzak kalacağı belirtildi

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bogdanovic'in sakatlığı ile ilgili olarak şu bilgiler verildi:

"Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın dün oynadığı Zalgiris Kaunas mücadelesinde sağ ayak bileğinde burkulma meydana gelen Bogdan Bogdanovic’in detaylı sağlık taramaları tamamlanmıştır. Yapılan sağlık kontrolleri sonucunda, Bogdanovic’in iyileşme sürecinin yaklaşık 2-3 hafta arasında olacağı öngörülmektedir. Sporcumuzun tedavisine başlanmıştır."

Euroleague'e 3'te 3 yaparak başlayan ve yarın akşam Abdi İpekçi Arena'da Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, Final-Four'un en önemli adaylarından biri olarak gösteriliyor. Zeljko Obradovic ve öğrencileri, geride kalan süreçte sırasıyla Brose Basket Bamberg, Barcelona ve Zalgiris Kaunas'ı devirmeyi başarmıştı.

Bogdanovic'in, Galatasaray maçından sonra 2 ya da 3 Euroleague karşılaşmasını daha kaçırabileceği ifade ediliyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Gülşen Bubikoğlu'nun son hali büyük beğeni aldı
Gülşen Bubikoğlu'nun son hali büyük beğeni aldı