BLOK3 KADIN CİNAYERLERİNE DUYARSIZ KALMADI VE KONSERİNİ İPTAL ETTİ

“BÖYLE BİR DÖNEMDE EĞLENMEYİ KENDİME YAKIŞTIRMIYORUM”

 

Türkçe müziğin yeni nesil popüler yıldızı Blok3 yeni albümü ‘Obsesif’in başarısını 13 Ekim’de Volkswagen Arena’da vereceği lansman konseriyle taçlandırmaya hazırlanıyordu. Blok3 hayranlarının heyecanla beklediği konserin biletleri de çoktan tükenmişti.

Ancak Blok3’ten sürpriz bir hamle geldi. Toplumsal meselelere duyarlılığıyla bilinen müzisyen İlkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetlerinin ardından konserini iptal ettiğini duyurdu. “Böyle bir dönemde eğlenmeyi kendime yakıştırmıyorum” diyen Blok3 sosyal medyadan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Ben kariyerime bir kadına şarkı yazarak başladım. Bu sebeple ülkemde bu tür sapkın olayların olması ciddi derecede psikolojimi bozdu. Şükürler olsun ki “Anneniz sizin başınızın tacı o ne derse desin, siz onun kalbini sakın kırmayın” diyen bir aile tarafından yetiştirildim.

Benim kız kardeşim yok, maalesef daha doğarken onu kaybettik. Bu yüzden kız yeğenlerime fazla düşkünümdür. Onların bir dediğini ikiletmemeye çalışırım. Bu konular ile alakalı elimden ne gelir bilmiyorum ama eğer ufacık da olsa bir şeyler varsa, gücümün yettiği yere kadar ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım, yapacağım.

13 Ekim’de ilk albümüm OBSESİF’in lansman konserini yapacaktım (Biletler bitmiş, ilginiz için teşekkür ederim). Fakat böyle bir dönemde eğlenmeyi kendime yakıştırmıyorum. Bütün biletler iade edilecektir, anlayışınız için teşekkür ederim.”

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı
Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı