Bir Sofra, Bir Destek: Hayvan hakları için Porland ve HAYTAP'tan iş birliği

Porland, sosyal sorumluluk projeleriyle hayata değer katmayı sürdürüyor.

Tasarımlarıyla porselen üretimine yeni kulvarlar kazandıran Porland, her canlının yaşama hakkına duyduğu saygıdan yola çıkarak Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde gerçekleştirdiği bağış kampanyasını bu yıl da devam ettiriyor. İş birliği doğrultusunda 4-10 Ekim Dünya Hayvan Hakları Haftası süresince Porland’ın hayvan figürlü koleksiyon ürünlerinin satışından elde edilen gelirler HAYTAP’a bağışlanacak.

Sofra estetiğini yarım asra yaklaşan tecrübesiyle yaşam alanlarına taşıyan Porland, sosyal sorumluluk projeleriyle hayata değer katmayı sürdürüyor. Bu bağlamda HAYTAP ile geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği iş birliğini bu yıla da taşıyan Porland, 4-10 Ekim Dünya Hayvan Hakları Haftası boyunca tüm mağazalarından ve web sitesinden hayvan figürlü koleksiyon ürünlerinin satışından elde edilen gelirleri bağışlayacak. Bu sayede Porland ve tüketicileri, HAYTAP aracılığı ile hayvanların bakımı, barınması ve beslenmesine birlikte destek olup iyiliği yayacak.

Satın alınan her ürün bir canlının geleceği olacak

Desenleriyle yaşam alanlarına renk katarken hayvanlar için de daha aydınlık bir geleceği müjdeleyen kampanya; Wild Life Exotic, Forest, Winter, Mirroring, Alpaca, Folk Dance, Birdsongs ve Marin Blue koleksiyonlarındaki ürünler için geçerli olacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ali Ağaoğlu kızına kına yaktı
Ali Ağaoğlu kızına kına yaktı