BeyazTv Muhabiri, Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü

BeyazTv Muhabiri, başarısız darbe girişinden sonra FETÖ örgütü içinde olduğu iddia edilen komedyen Atalay Demirci'ye "Sen de onların köpeğisin" diyerek tükürdü.

Muhabirin sinir krizine girdiği Atalay Demirci'nin ise şok yaşadığı o anlarda kameramanlar ve korumalar ise tarafları yatıştırmaya çalıştı.

15 Temmuz darbesi girişimi sonrası en çok gündeme gelen isimlerden birisi de Atalay Demirci'ydi.

Twitter hesabı hacklenen Atalay Demirci'nin Hakan Şükür ve Enes Kanter ile yaptığı konuşmalar ortaya çıkmıştı. Yazışmalarda Atalay Demirci'nin Enes Kanter'e, 29 Temmuz tarihli olduğu öne sürülen mesajda "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeşim. Nelere bakarak insan avlıyorlar" dediği iddia ediliyordu.



Yaşananlarla ilgili Atalay Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci sinirlerine hakim olamadı.

YÜZÜNE TÜKÜRDÜ
Muhabir, "Ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum" diyerek Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü.

"SİZ DE ONLARIN KÖPEĞİSİNİZ"
Muhabir Levent Kelleci, tepkisini şu sözlerle dile getirdi; "Muhabirlik yapmak çok zordu. Ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum. Bence, siz de onların köpeğisiniz. Yazıklar olsun. Bu benim kendi fikrim. Onlarca insan öldü, 'Kurban olurum' diyebildiniz. Yazıklar olsun diyorum..."
Haberin Videosu

DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILMIŞTI
Atalay Demirci, darbe girişimi sonrası katıldığı demokrasi nöbetinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp "Darbeye benim kahraman milletim müsade etmedi. Artık benim güzel ülkeme kimse darbe yapamaz! #Nöbetteyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte Salih Müslim'in elleri kelepçeli ilk fotoğrafları
İşte Salih Müslim'in elleri kelepçeli ilk fotoğrafları