Beşiktaş'ta hedef Eto'o ve Arda Turan

Devre arasında bombaları patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta transfer listesinin ilk sıralarında Arda Turan ve Samuel Eto'o var.

Ara transfer dönemine hazırlanan Süper Lig ekiplerinde listesi en kabarık takımların başında Beşiktaş geliyor. Cenk Tosun'u göndermesi beklenen yönetimin, Tosun Paşa'nın yerine Demba Ba veya Benteke'yi düşünürken, liste başında Arda Turan ve Eto'o var.

- Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde Samuel Eto'o'nun menajeri Wilfired Happi ile İstanbul'da bir araya gelerek transferin detaylarını görüşeceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin de bu oyuncuyla görüştüğü öne sürülmüştü.

Arda Turan bombası patlıyor

- Siyah-beyazlı kulislerde, Arda Turan’ın sezon sonuna kadar kiralanacağı konuşuluyor. Tecrübeli oyuncunun ailesinin de Galatasaray’a kırgınlıkları nedeniyle bu transfere olumlu yaklaştığı iddia ediliyor. Arda'nın astronomik maaşının da ilk 6 ay için Barcelona tarafından karşılanması planlanıyor. Beşiktaş, yıldız isimden Şampiyonlar Ligi ve ligde büyük katkı alacağını düşünüyor. Yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan'la Londra'da görüştüğünü söyledi. Engin, 'Ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi' diye konuştu.

Marlos iddiası

- Beşiktaş'ın gündeminde Brezilyalı hücum oyuncusu Marlos da var. Shakhtar Donetsk formasını giyen başarılı kanat oyuncusu Marlos Bonfim için bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ancak oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği için transferin sezon sonuna kalması söz konusu.

Juan Mata mı geliyor?

- TRT Spor Muhabiri Fırat Günayer, Beşiktaş'ın Juan Mata için görüşmeler yürüttüğünü iddia etti. Günayer ayrıca Tosic için İngiltere'den 3 milyon euro'luk bir teklifin geldiğini ancak Beşiktaş'ın 5 milyon euro istediğini de belirtti. Crystal Palace'ın Cenk Tosun için yaptığı teklifi artırdığını da belirten Günayer, 15 milyon euro'dan söz etti. Günayer Cenk giderse Benteke ve Demba Ba'nın gündeme alınacağını yazdı.

- Benfica yönetimi bir açıklama yaparak Talisca'ya Çin'den teklif geldiği iddialarını yalanladı. Brezilyalı futbolcuya Çin'den Beijing Guoan ekibinin talip olduğu ve 25 milyon euro bonservis ödeyeceği iddia edilmişti.

Fellaini derbisi

- Lucas Lima'yı Palmeiras'a kaptıran Beşiktaş, ofansif orta saha defterini yeniden açıyor. Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyet önümüzdeki günlerde transfer zirvesinde bir araya gelecek. Cenk Tosun'un satılması durumunda devre arasında 10 numara ve golcü takviyesi yapmayı planlayan siyah-beyazlılar, Manchester United'daki durumu netleşmeyen Fellaini'yi de takibe devam ediyor. Fellaini transferinde Galatasaray da devreye girdi.

- Beşiktaş, Arsenal'in yıldız orta saha oyuncusu Jack Wilshere'ın transferi için İngiliz devini yoklamaya başladı. Kartal, Wilshere transferinde Oğuzhan Özyakup'u da kullanmayı planlıyor. Güneş'in haberine göre; Başkan Fikret Orman, Londra'da bizzat oyuncunun durumu ile ilgili görüşmede bulunurken, Arsenal'e menajerler aracılığı ile 2 teklif sunuldu. Tekliflerden ilki Wilshere için İngiliz devine 5 milyon euro bonservis ödemek. İkincisi ise Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger'in sattığı için pişman olduğu Oğuzhan Özyakup'u takasta kullanmak.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Şehir isimleri nereden geliyor? İşte sizin memleketin hikâyesi...
Şehir isimleri nereden geliyor? İşte sizin memleketin hikâyesi...