Beşiktaş, devre arasında Burak Yılmaz'ı bitiriyor

Gol yollarında kısır kalan Beşiktaş, Şenol Güneş'in talimatları çerçevesinde Trabzonspor'da yönetim ve taraftarlarla arası açılan golcü oyuncu Burak Yılmaz'a ligin ilk devre arasında imza attıracak.

 Yönetim ve taraftarlarla yaşadığı sıkıntıların ardından Trabzonspor tarafından üstü çizilen ve kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddia ediliyor.

Son iki yıldır sık sık Beşiktaş’ın gündemini meşgul eden Burak Yılmaz’ın sezonun ikinci yarısında Siyah-Beyazlı formayı giyeceği öne sürüldü... Trabzonspor’da kadro dışı bırakıldıktan sonra adı Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile de anılan tecrübeli santrforun Beşiktaş ile anlaştığı belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu ile tüm şartlarda el sıkıştığı dile getirilen yönetimin, transfere devre arası resmiyet kazandıracağı vurgulandı. Daha önce Burak’ın bonservisi için menajer ücreti ile birlikte 5 milyon euro talep eden Bordo-Mavili yönetimin en azından maliyetinden kurtulmak için geri adım attığı da sızan bilgiler arasında. Bu sezon ligde 7 maçta görev alan ve 547 dakika sahada kalan Burak, 5 gol kaydetti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...
Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...