Beşiktaş Alanyaspor'u sahadan sildi

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'nun açılış haftasında evinde ligin yeni takımlarından Alanyaspor'u konuk etti. Siyah beyazlılar, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Mücadeleye hızlı başlayan Beşiktaş, 6. dakikada Oğuzhan Özyakup'un attığı golle 1-0 öne geçti. Golün asistini yeni transfer Adriano yaptı.

Brezilyalı sol bek Adriano, maçın 29. dakikasında sakatlanarak yerini Necip Uysal'a bıraktı.

Karşılaşmanın 43. dakikasında Cenk Tosun'un asistinde Olcay Şahan topu ağlara gönderiyor: 2-0

İlk yarı sona erdi. Beşiktaş:2 Alanyaspor:0

58. dakikada Kasımpaşalı oyuncunun topa elle müdahalesi sonucu penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Cenk Tosun skoru 3-0'a getiren golü attı.

Maçın 78. dakikasında Cenk Tosun farkı 4'e çıkardı.

Alanyaspor, mücadelenin son dakikalarında Emre Akbaba'nın penaltıdan attığı golle skoru 4-1'e getirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Tolgay, Olcay, Cenk

Alanyaspor: Haydar, Akeem Latifu, Abdoulaye Ba, Carlos Garcıa Badıas, Berkan, Deniz, Isaac Sackey, Emre, İsmail Aissati, Camisas, Ayite 

4 YENİ TRANSFER FORMA BEKLEYECEK

Siyah-beyazlı takıma bu sezon dahil olan 4 yeni isim Alanyaspor’a karşı Teknik Direktör Şenol Güneş’ten forma bekleyecek. Gökhan Gönül, Adriano Correira, Aras Özbiliz ve kaleci Fabricio yarın Alanyaspor’a karşı Beşiktaş forması giyerse ilk kez siyah-beyazlı formayla ligde resmi maça çıkmış olacak. Bu dört futbolcunun herhangi bir sakatlığı bulunmazken, geride kalan haftalarda hafif ağrıları bulunan ve tam hazır olmayan Gökhan Gönül ise tamamen iyileşmiş durumda.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Beşiktaş taraftarının uzun süre hasret kaldığı ve geçen sezonun 28. haftasında Bursaspor maçıyla açılan Vodafone Arena, yarın ligde Kara Kartalların Alanyaspor’a karşı oynayacağı açılış maçına ev sahipliği yapacak. Mayıs 2014’te yıkılan ve yapımı 11 Nisan 2016’da biten stat uzun süre sonra ilk kez Beşiktaş’ın ilk lig maçına ev sahipliği yapacak. Bu heyecanı yerinde yaşayacak olan siyah-beyazlı taraftarlar da Alanyaspor karşılaşmasında

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?