Beşiktaş 2-2 Kayserispor (Maç Özeti-Goller)

Spor Toto süper Lig'in 24. haftasında, lider Beşiktaş, sahasında ağırladığı Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. Siyah beyazlılar bir puanı son dakikalarda atılan golle kurtardı.

Ligde şampiyonluk yolunda büyük avantajı bulunan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde büyük çıkış yakalayan Kayserispor'u konuk etti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelede siyah beyazlılar 55. dakikada Aboubakar'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Kayserispor bu gole 64. dakikada Umut Bulut'la cevap verdi ve skor 1-1 oldu.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Andreas Beck'in kendi kalesine attığı golle Kayserispor deplasmanda 2-1 öne geçti.

Aboubakar 88. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve beraberlik golünü kaydetti. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

ÖZETİ İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ:
Fabri, Beck, Tosic, Marcelo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Aboubakar, Cenk Tosun

KAYSERİSPOR:
Ahamada, Levent, Kana Biyik, Mabiala, Erkan, Rotman, Lawal, Varela, Deniz, Welliton, Umut Bulut

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Beşiktaşlı taraftarlar, soğuk havaya rağmen stadın büyük bölümünü doldurdu. Vodafone Arena'da az da olsa boşluklar gözlenirken, siyah-beyazlılar her maç öncesi olduğu gibi yine oyuncuları tribünlere çağırarak destek verdi. Taraftarlar, Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a da sevgi gösterisinde bulundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...
Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...