Berkay'dan şok sözler: Arda Turan'ın bacağına sıkın!

Arda Turan ve Berkay arasında tırmanın gerilimin ardından yaşanan vahim olayın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Berkay, dostlarına Arda'nın bacağına sıkın talimatı verdiği iddia edildi.

Berkay ve Arda arasında yaşanan kavga olayının ardından yeni detaylar ortaya çıktı.

Sunucu Ece Erken, sunucusu olduğu televizyon programında davada tanık olan ancak adını vermek istemeyen ünlü bir ismin iddialarını ekrana taşıdı.

"NASIL VURURSUN BANA?"

Takvim Gazetesi'nin yer verdiği olay iddiaya göre; Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, Emirgan'daki eğlence mekanında tuvalete giderken Arda'nın dirseği kendisine çarptı. Bunun üzerine "Nasıl vurursun sen bana?" diyerek tepki gösterdi. Ardından Özlem Ada'nın eşi Berkay, Arda'nın olduğu masaya geldi. Futbolcunun omzuna dokunarak "Kaptan seninle bir konuşabilir miyiz?" dedi. Tam Arda'yı ensesinden tutarken yumruk yedi.

İLGİLİ HABER Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram

"ARDA'NIN BACAĞINA SIKACAKSINIZ"

Berkay, Arda'nın yumruğundan sonra dışarı çıkıp telefonla birilerini aradı ve "Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız" dedi. Arda da arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldı. Arda Turan, evde eşini titreyerek korkmuş gördü. Özlem Ada Şahin'in eşi Aslıhan Doğan'ı aradığını öğrenince çok sinirlendi ve silahını alıp hastaneye gitti. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017'de hayatını kaybeden ünlüler
2017'de hayatını kaybeden ünlüler