Bekir Bozdağ'dan ABD'de Rıza Sarraf tepkisi

ABD'de yargılanmasına devam edilen Rıza Sarraf hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD yargısının Sarraf üzerinden, Türkiye'de FETÖ'nün gerçekleştiremediği darbeyi üstlendiğini söyledi.

Türkiye ile ABD arasında Rıza Sarraf krizi devam ediyor. Rıza Sarraf davasına tepki gösteren Bozdağ, "FETÖ'nün başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'nin Reza Zarrab üzerinden oynadığı oyuna sert tepki gösterdi. Bozdağ, "FETÖ'nün başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir." diye konuştu.

"HUKUKSAL BİR DAYANAĞI YOK"

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Son günlerde ABD'de devam eden bir dava da bizim ana gündemlerimizden biri haline ağırlıklı şekilde gelmeye başladı. O da nedir? O da şu Rıza Zarraf üzerinden yürütülen soruşturma ve açılan dava. Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir altyapısı ve dayanağı yoktur. FETÖ terör örgütünün 17-25 Aralık sürecinde Türkiye'de yapmak isteyip de başaramadığı, başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir." şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Boşanma süreci sonrasında bir türlü kendine gelemeyen ünlü oyuncu ilk defa gecelerde boy gösterdi...
Boşanma süreci sonrasında bir türlü kendine gelemeyen ünlü oyuncu ilk defa gecelerde boy gösterdi...