Başbakan Yıldırım'dan çok sert "terör" göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım'dan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na çok sert "terör" göndermesi geldi.

Ankara ATO Congresium'da devam eden AK Partili Belediye Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım da mesajlarını aynı sertlikte verdi. SİHA (Silahlı Hava Araçları) tartışması üzerinden CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na yüklenen Başbakan Yıldırım, "kullanılan dilin terör dili olduğunu" söyledi.

Neymiş, SİHA'lara karşılarmış... Niye karşısınız? Yol yaparken alçakça öldürülen işçiler varken sesi çıkmayanlar... Korucuya, polise, askere, jandarmaya gözünü kırpamadan silah doğrultan alçakları teknolojinin imkanlarıyla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz. Bu lafları edeceğinize 'adalet' diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da öyle konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bu lafları söyleyebiliyorsunuz. Önünüzde iki yol var... Teröre açıktan destek veriyorsunuz. Peki yarın oy istemek için gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin 10 Kasım mesajları
Ünlü isimlerin 10 Kasım mesajları