Barcelona'da teröristlerin bastığı Türk restoranı açıklandı

Barcelona'da art arda gerçekleşen terör saldırılarının ardından teröristlerin silahlarıyla birlikte bastığı Türk restoranının adı açıklandı.

Beyaz bir minibüsle kaldırıma çıkarak Barcelona sokaklarını kana bulayan teröristler, bu saldırının ardından kaçarak bir Türk restoranını bastı. Buradaki turistleri rehin alan teröristlerle İspanyol polisi arasında rehine pazarlığı sürerken, restoranın isminin "İstanbul" olduğu açıklandı.

İspanya'nın Barcelona kentinde bir minibüsün kaldırıma çıkarak kalabalığın arasına dalması sonucu gerçekleştirilen terör saldırısında yerel basının verdiği bilgiye göre 13 kişi öldü, en az 25 kişi de yaralandı.

RESTORANIN TÜRKLERE AİT OLDUĞU KESİNLEŞTİ

İspanya haber ajansı EFE'nin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberde, beyaz bir minibüsün Barcelona'nın turistik bölgelerinden Las Ramblas'ta kaldırıma çıkarak kalabalığın arasına daldığı belirtildi. Olayda, 13 kişinin öldüğü, en az 25 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Öte yandan Resmi Katalan televizyonu, ayrıca, silahlı birkaç kişinin Las Ramblas'taki Bar Luna de Estambul isimli bir Türk restoranına girdiğini ve kendilerini içeriye kapattıklarını aktardı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  CES 2018'in dikkat çeken 10 teknoloji harikası
CES 2018'in dikkat çeken 10 teknoloji harikası