Bakan'dan 3600 Ek gösterge açıklaması

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 3600 ek gösterge hakkında son dakika açıklamasında bulundu. Selçuk, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 Son derece merak edilen width:2400 ek gösterge hakkında en yetkili ağızdan bir açıklama geldi.

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk milyonlarca memurun merakla beklediği width:2400 ek gösterge hakkında açıklamada bulundu. Bakan Selçuk konu hakkında "Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

BİN LİRANIN ALTINDA EMEKLİ AYLIĞI KALMAYACAK

Bakan Selçuk "width:2400 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor" dedi. Selçuk dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacağını belirterek, Şubat ayında aylıklara yansıyacağını söyledi.

KALIN, "HENÜZ TARİH YOK" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, salı günü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Çalışma yürütülüyor. Henüz bir tarih yok. Tek paket olacak" demişti.

MEMUR-SEN: TÜM MEMURLARI KAPSAMALI

Memur-Sen dewidth:2400 ek gösterge konusunda sadece 4 farklı meslek grubunu değil, tüm kamu görevlilerini içine alacak, kapsayıcı, eşitleyici ve adaletli bir çalışmasının ivedilikle yapılması gerektiğini bildirmişti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
ALİ
18.01.2019 14:56
BRAVO SAYIN BAKAN HANIM KARDEŞİMİZE ! BİRÇOK ERKEK BAKA NDAN İYİ ÇÖZÜM ÜRETİYORSUN TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİZ. YALNIZ BU KARARDAN BÜTÜN KESİMLER FAYDALANDIRILSA DAHA ADALETLİ OLMAZ Mİ? Bu durumdan sonra emeklilik yaşı ve günü dolanları hemen emekli etsenizde bunların ÇOCUKLARI OLAN GENÇLERİ İŞE ALSANIZ DİYORUM. BÖYLECE KAHVAHANEDE VAKİT GEÇİREN LİSANS VE ÖNLİSANS MEZUNLARI KURTULUR HEMDE ŞU DEVLET DAİRELERİNDE YAŞLANMIŞ İŞLERİ ÇÖZÜMSÜKTE BIRAKAN YAŞLI KESIMDEN KURTULSAK. İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN YAŞLILARA SAYGIMIZ SONSUZ SÖZÜMÜZ SIZI İÇERMİYOR. Saygı ve sevgiler.
 
  Muhtemelen varlığından habersiz olduğunuz 7 ilginç bilgi
Muhtemelen varlığından habersiz olduğunuz 7 ilginç bilgi