Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na belge yanıtı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine ilişkin sunduğu belgelerin yarattığı tartışma ortamına MHP lideri Bahçeli'de dahil oldu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının yurtdışna para gönderdiği iddiasının araştırılması için, komisyon kurulması isteyen CHP'yi eleştirdi. Bahçeli, "AKP'nin sayısal çoğunluğu dikkate alındığında yalnızca siyasi tartışmaları artırmaya yarayacak gerçekçi olmayan beyhude bir beklenti, belirgin bir kriz temennisidir" diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınlarının yurtdışına para gönderdiği iddiası hakkında açıklama yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun eline bir yolla geçirdiği belgeleri istismar etmek yerine, derhal ve süratle yargıya intikal ettirmesi şu aşamada en mantıklı, en meşru yoldur. CHP’nin konuyla ilgili Meclis araştırma komisyonu kurulmasıyla ilgili talebi, AKP’nin sayısal çoğunluğu dikkate alındığında yalnızca siyasi tartışmaları artırmaya yarayacak gerçekçi olmayan beyhude bir beklenti, belirgin bir kriz temennisidir” dedi.
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.