Babanızın yeni tarzı Philips'ten

Babalar Günü yaklaşırken, Philips'in erkek bakım ile ağız ve diş sağlığı ürünleri, babaların her gün kullanmaktan keyif alacağı hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor.

Babalar Günü'nde Philips'in “Babamın yeni tarzı Philips'ten” sloganıyla sunduğu erkek bakım ile ağız ve diş sağlığı ürünleri, babaların kendilerini her zaman şık, bakımlı ve özel hissetmesini sağlayacak.

Philips 7000 Serisi Erkek Bakım Seti: İhtiyacınız olan her şey için tek makine 
Philips 7000 Serisi Erkek Bakım Seti, babaların saç, sakal ve vücut tıraşı için ihtiyaç duyabileceği bakımın tamamını tek makine ile yapabilmesini sağlıyor. Kaliteli 15 başlığa sahip bu çok yönlü düzelticinin 1-3 mm arasında 11 uzunluk ayarı sunan patentli düzeltme tarağı sayesinde tam istenen uzunlukta ve eşit düzeltme elde edilebiliyor. Kendiliğinden bilenen paslanmaz çelik bıçaklar uzun ömürlü performans sunarken, sakala uyum sağlayan düzeltici, sakal yoğunluğunu saniyede 125 kez tarıyor ve yoğun, gür veya uzun sakallarla başa çıkmak için ihtiyaca göre gücünü artırıyor.
 
Philips Sonicare ile zahmetsiz, beyaz bir gülüş
Manuel diş fırçasına kıyasla 10 kata kadar daha fazla plağı temizlemeye yardımcı olan[1] Philips Sonicare Diamond Clean 9000, babaların düzenli bir ağız ve diş temizliği rutini oluşturmasına yardımcı oluyor. Bluetooth bağlantısı ile çalışan Sonicare App ise diş fırçalama alışkanlıklarının takip edilmesini ve daha iyi bir temizlik yapılmasını mümkün kılıyor. Fırça başlığı, derinlemesine bir temizlik sunarken yumuşak, esnek kenarlar ve kıllar diş hatlarının etrafında mükemmel bir şekilde kıvrılarak 4 kat daha fazla yüzey teması sağlıyor ve ulaşılması zor noktalara erişilmesine yardımcı oluyor. Üstelik ürün tamamlayıcı renkteki ince, kompakt taşıma çantası ile birlikte sunuluyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Londra saldırı anı görüntüleri
Londra saldırı anı görüntüleri