Avantgarde Collection Contemporary İstanbul'da zamanın sınırlarını zorlayacak

Avantgarde Collection, 24-27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da gerçekleşecek Contemporary İstanbul’a özel bir sergi ile katılıyor.

Sanata ve sanatçıya verdiği değeri turizm alanındaki tüm yatırımlarında gösteren Avantgarde Collection, çağdaş sanatın en iyi örneklerini bir araya getiren ve bu yıl 24-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’a özel bir proje ile katılmaya hazırlanıyor. Birbirinden değerli beş genç sanatçının eserlerinden oluşan “Buluşma Noktası: Zamanın Ötesinde” sergisi ziyaretçilere geçmiş ve geleceğin iç içe geçtiği, zaman akışının durdurup sorgulandığı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Lucis Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren ve turizm ile gastronomi dünyasında özgün yaklaşımıyla dikkat çeken Avantgarde Collection, 24-27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da gerçekleşecek Contemporary İstanbul’a özel bir sergi ile katılıyor. Bu yıl 19. kez düzenlenecek olan şehrin en önemli sanat etkinliği, “Buluşma Noktası: Zamanın Ötesinde” sergisiyle ziyaretçilere zamanı alışılmışın dışında bir şekilde, döngüsel ve katmanlı bir yapıda algılama imkânı sunacak.

Özgür Karaçak’ın kurucusu olduğu Artists&Collectors partnerliğiyle ve Ecem Naz Çakır küratörlüğünde, çağdaş sanatın genç temsilcilerinden Ahmet Hamdi Başöz, Bilal Can Kara, Barkın Coşkun, Büşra Kara ve Y. Batuhan Zor’un eserlerinden oluşan “Buluşma Noktası: Zamanın Ötesinde” Contemporary İstanbul ziyaretçilerine iki zaman dilimi arasındaki sınırların nasıl bulanıklaştığını ve birbirine nasıl dönüştüğünü; kullanılan teknik, malzeme ve kurgularıyla gösterecek. 

Avantgarde Collection’ın zaman temasıyla hayata geçirdiği “Buluşma Noktası: Zamanın Ötesinde” sergisi, 24-27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un Partner Area Rixos Hall A numaralı standında sanatseverleri bekleyecek.

Kurulduğu günden bu yana çağdaş sanatın ve sanatçının destekçisi

2010 yılından bu yana İstanbul’da ve Bodrum’da şehir ve deniz otelciliğine bambaşka bir soluk kazandıran Avantgarde Collection, Levent, Taksim ve Şişli’deki Avantgarde Urban otelleriyle ve de Türkiye’nin eşsiz destinasyonlarından Yalıkavak ve Kapadokya’da doğayı sessiz lüks ile bir araya getirdiği Avantgarde Refined markası ile turizm sektörüne yenilik katmaya devam ediyor.

Son 10 yıldır, birbirinden özel sanat projeleri ile Contemporary İstanbul’da sponsorluk desteğiyle yer almaya özen gösteren marka, yakın zamanda Kapadokya’da kapılarını açacak olan yeni oteli Avantgarde Refined Caves of Cappadocia için de gün saymaya başladı. Bünyesinde bulunan otellerde çağdaş sanatın en güzel örneklerini sunmaya özen gösteren Avantgarde Collection, Bodrum’da bulunan Avantgarde Refined Yalıkavak’ta Gizem Ercengiz’in küratörlüğü ve Yasemin Bay ve Meryem Sultuybek Yılmaz’ın sanat danışmanlığında, Avantgarde Refined Yalıkavak’ın yapısı ve ruhu göz önüne alınarak oluşturduğu yeni çağdaş sanat koleksiyonu ile özgün, dengeli ve izleyiciyi iyi hissettiren bir kompozisyon sunuyor. Ürgüp’te yakın zamanda açacağı Avantgarde Refined Caves of Cappadocia ’da da Artists&Collectors ortaklığıyla çağdaş sanatı odağına alan Avantgarde Collection, Kapadokya’yı çağdaş sanat ile buluşturacak yeni bir sanat merkezine ev sahipliği yapacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!
Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!