AURA İstanbul Bahar Dönemi açılış konferansının konuğu Doç. Dr. Tansel Korkmaz

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi
İstanbul, Bahar Dönemi’ne dijital ortamda başladı. Mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji ve felsefe dallarında düzenlenen Cumartesi Aurası konferans dizisinin açılış etkinliği mimar, akademisyen Doç. Dr. Tansel Korkmaz’ın katılımıyla 27 Mart’ta gerçekleşiyor.Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul’un Sertifika Programı’nın Bahar Dönemi başlıyor. 2021 Bahar Dönemi’nde mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve heykel bölümlerinden mezun 22 katılımcı ücretsiz olarak yer almaya hak kazandı. Dijital ortamda gerçekleşecek programa, farklı şehirlerden ve disiplinlerden dahil olan katılımcılar, dönem boyunca Tuna Han Koç, Zeynep Altınbaşlı, Zuhal Kol ve Carlos Zarco Sanz yürütücülüğünde projelerini gelişme fırsatı bulacak.

AURA İstanbul tarafından, 2017 yılından itibaren Sertifika Programı kapsamında herkese açık olarak düzenlenen disiplinler arası konferans dizisi Cumartesi Aurası, 2021 yılı Bahar Dönemi programının açılış etkinliğinde Doç. Dr. Tansel Korkmaz’ı ağırlıyor. “Değişim ve Süreklilik” başlıklı dijital konferans, 27 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te Zoom platformunda düzenlenecek.

Herkese açık ve ücretsiz olan dijital etkinliğe kayıt için https://www.eventbrite.com/e/cumartesi-auras-tansel-korkmaz-degisim-ve-sureklilik-tickets-147852523879 tıklayınız.

Etkinlik için kayıt olan katılımcılara Zoom oturum linki, e-posta yoluyla iletilecektir. Etkinlik AURA İstanbul YouTube kanalından  canlı olarak da yayınlanacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bunları biliyor muydunuz?
Bunları biliyor muydunuz?