ATIKSIZ BİR DÜNYA İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Sakarya’da, çevreye atılan cam, plastik, kâğıt gibi atık maddeleri, daha temiz bir çevre için vatandaşlar tarafından tek tek toplandı.

Atıksız Bir Dünya” mottosu ile her yıl Eylül ayının üçüncü cumartesi günü Dünya Temizlik Günü faaliyetlerini organize eden Let’s Do It! hareketi çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına bütün Dünya’da eş zamanlı olarak yürütüyor.

Bu kapsamda Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Serdivan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri,Gençlik Liderleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Sakarya Barosu, Genç Kızılay ile birlikte Serdivan Kırantepe mevkiinde 18 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Let's Do It! hareketinin öncülüğünde 180 ülkede ve Türkiye'de eşzamanlı olarak gerçekleştirilen etkinliğe duyarsız kalmayarak vatandaşlar ve kurumlar ile  Sakarya’da da daha temiz bir çevre için doğaya bırakılan çevreye atılan cam, plastik, kâğıt gibi atık maddeleri tek tek topladılar.

Gerçekleştirilen etkinlikte  toplanan atık maddeler ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ait çöp taksiler ile düzenli depolama sahasına geri dönüştürülmek üzere yollandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin kendileri kadar basın önünde olmayan çocukları
Ünlü isimlerin kendileri kadar basın önünde olmayan çocukları