Arda Turan'a Juve kancası

Barcelona'da oynadığı futbolla bir türlü bekleneni veremeyen ve satış listesine konulan milli futbolcu Arda Turan'a İtalya'dan dev bir kulübün talip olduğu iddia edildi.

İspanyol basınında Arda Turan'la ilgili iddiaların arkası kesilmiyor. Ülkenin en önemli spor gazetelerinden Marca, satış listesine konulan milli oyuncunun satılacağını duyurdu. Arda'yı alabilecek kulübün ise Pogba'yı satan Juventus olacağını belirtti.

Andre Gomes takviyesi ile birlikte kalabalıklaşan Barça orta sahasının yanı sıra, Samuel Umtti, Lucas Digne ve Denis Suarez gibi pahalı transferler yapıldı. Katalanlar’ın bu transferleri karşılamak için şişen kadroda azaltmaya gideceği ve gönderilecekler listesinin başında Arda Turan’ın olduğu belirtildi.

Barcelona’nın sistemine adaptasyonda sıkıntı çektiği hatırlatılan Türk futbolcunun transferi için, Juventus’un sıcak bakacağı ifade edildi. Paul Pogba’yı rekor fiyata Manchester United’a satmaya hazırlanan Torino ekibinin bu boşluğu Arda ile doldurabileceği belirtiliyor.

Barcelona’nın Arda Turan’ın satışı için 40 milyon Euro istediği; fakat Juventus’un bu rakamı ödemeye yanaşmayacağı söylendi. Arda Turan geçtiğimiz sezon Atletico Madrid’den 34 milyon Euro’ya transfer edilmişti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...
Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...