Arda Turan için sponsor bulundu

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, Arda Turan transferine kaynak yaratmış için başladığı sponsor arayışında mutlu sona ulaştı.

Galatsaray'da transfer gündeminin ilk sırasında Arda Turan var. Yönetim, sarı kırmızılı taraftarların istememesine rağmen milli oyuncunun transferi için büyük çaba sarf ediyor.

NTVSpor'un haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın forma sponsoru NEF’in İcra Kurulu Baskanı Erden Timur ile bir araya geldi. Bebek’te yapılan ve yaklaşık 2 buçuk süren toplantıda taraflar Arda Turan’ın transferi konusunda büyük ölçüde anlaştı.

Sponsor desteğini alan Galatasaray yönetimi, gözünü Barcelona kulübü ile yapacağı görüşmeye çevirdi. Sarı Kırmızılılar, elde edilen maddi kaynak ile Arda Turan'ı kadroya katma düşüncesinde. Önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yetkililerin Barcelona kulübüyle temasa geçmesi bekleniyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Uyuma şeklinize göre karakter analizi
Uyuma şeklinize göre karakter analizi