Aon Türkiye'de üst düzet atama

Aon Türkiye'de Affinity'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Burçin Altınbaş Arıkan atandı.

Risk Sermayesi ve İnsan Sermayesi konularında global deneyimi ve yerel ihtiyaçlara uygun çözümleri ile 120'den fazla ülkede müşterilerine hizmet veren Aon'da Affinity'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (Deputy General Manager of Affinity) görevine Burçin Altınbaş Arıkan atandı.
 
Burçin Altınbaş Arıkan, Trakya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'ndeki lisans eğitiminden sonra, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı.
 
Sigorta sektöründe 19 yılı aşkın deneyimi bulunan Arıkan, kariyer hayatına Eczacıbaşı Sigorta'da başladı, ardından Axa Sigorta ve Generali Sigorta'da Captive Yönetimi/Kanal Satış Sorumlusu görevlerinde bulundu. Daha sonra Allianz Partners Türkiye'de Mobil Cihazlar ve Dijital Riskler kanalında satış yöneticisi olarak görev yaptı.
 
Burçin Altınbaş Arıkan, 6 yılı aşkın süre boyunca Aon Türkiye Affinity bölümünün grup programlarını başarı ile yönetti. Yeni rolünde, yaratıcı ve teknoloji destekli ürün ve projelerle, gelenekselin dışındaki büyüme yolculuğunda Affinity departmanına liderlik edecek.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  A Milliler gruptan çıkmak için ne yapmalı? Kalan maçlar neler? Kaç puan gerekli? Grupta şu an kaçıncı?
A Milliler gruptan çıkmak için ne yapmalı? Kalan maçlar neler? Kaç puan gerekli? Grupta şu an kaçıncı?