AÖF'den sınav açıklaması

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları hakkında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı 'dan açıklama geldi. Çomaklı, hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini duyurdu.

AÖF sınav ve dersleri hakkında açıklama.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı bir açıklama yaptı. Üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, AÖF sınavları ile ilgili son çalışmalara yer verildi. 

Çomaklı yaptığı paylaşımda , 1 milyondan fazla öğrencinin eğitiminin devam ettiğini , sınavlar ve yeni süreçle ilgili tüm soruları en yakın zamanda cevaplayacaklarını söyledi. 

Resmi duyurular hariç herhangi başka bir duyuruya itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen Çomaklı , sınavla ilgili öğrencilere engel olmayacak bir çözüm üzerinde çalıştıklarını söyledi

Prof. Dr. Çomaklı açıklamasında şunları söyledi:

"Anadolu Üniversitesi olarak YÖK'ün kararı doğrultusunda Açıköğretim Sistemimizdeki bir milyonu aşkın öğrencimiz için en doğru kararı almak adına tüm birimlerimizle 'gece gündüz' demeden çalışıyoruz. Ne mutlu ki çalışmalarımızı tamamlama aşamasına geldik. Bir milyonu aşkın öğrencimizin eğitim sürecine ilişkin tüm sorularını en kısa zamanda cevaplandıracağız. Resmi açıklamalar dışında herhangi bir duyuruya itibar etmeyin. Şu anda açıköğretimde dersler devam ediyor. Sınavla ilgili koronavirüsün size engel olamayacağı bir çözüm üretmeye çalışıyoruz."

AÖF sınavlarının online olabileceği iddia ediliyor. Peki sizce AÖF sınavları online-internet üzerinden mi yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı