Aöf sosyal hizmetler insan hakları ve kamu özgürlükleri çıkmış sorular | aöf toplantı ve sunu teknikleri çıkmış sorular

AÖF vize sınavları 13-14 Nisan 2019'da düzenlenecek. Sınava girecek adaylar, önceki yıllarda çıkmış soruları merak ediyor. İşte aöf sosyal hizmetler insan hakları ve kamu özgürlükleri çıkmış sorular..

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR | Aöf sosyal hizmetler insan hakları ve kamu özgürlükleri çıkmış sorular, aöf toplantı ve sunu teknikleri çıkmış sorular, aöf din sosyolojisi çıkmış sorular, aöf çağdaş lojistik uygulamaları çıkmış sorular, aöf aşçılık çıkmış sorular, aöf bilişim hukuku çıkmış sorular, aöf örgüt kuramı çıkmış sorular, aöf tefsir tarihi ve usulü çıkmış sorular, aöf temel bilgi teknolojileri 2, aöf iktisada giriş 2 çıkmış sorular, aöf kamu yönetimi çıkmış sorular ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Anadolu Üniversitesi bahar dönemi sınav takvimini daha önce resmi internet sitesi üzerinden duyurmuştu. Bununla beraber öğrencilerin sınav giriş belgesi geçtiğimiz günlerde kullanıcıların erişimine açıldı. Sınav için geri sayım heyecanı devam ederken, öğrenciler de geçmiş yıllarda AÖF'te çıkan soruları araştırmaya başladı. İşte, bölümlerine uygun AÖF geçmiş sınav soruları.

AÖF GEÇMİŞ YILLARDA ÇIKMIŞ SORULAR

AÖF çıkmış sorular listesi, Anadolu Üniversitesi'nin yayımlamış olduğu E-kampüs sayfası üzerinden öğrenci numarası ve şifresi ile kolayca görüntülenebilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yapılan sınavların soru ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sisteminde yayınlanmaktadır. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV TAKVİMİ

AÖF'ün Bahar Dönemi Ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika süre verilecek. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacak.

Bu sınavın ardından 25-26 Mayıs tarihlerinde ise Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları tamamlanacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!
Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!