Aöf sınav giriş belgesi çıkarma | 13-14 Nisan 2019 aöf sınav giriş yeri öğren

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Sınava girecek adaylar sınav giriş belgesi çıktısının nasıl alınacağını merak ediyor. İşte aöf sınav giriş belgesi çıkarma yolu.

Aöf sınav giriş belgesi çıkarma işlemi nereden nasıl yapılır? 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarına girecek adaylar, sınav giriş belgesi çıktısının nasıl alınacağını merak ediyor. İşte aöf sınav giriş belgesi çıkarma yöntemi...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKTI ALINIR?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınavları için sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Öğrenciler, sınav giriş belgelerini "Öğrenci Otomasyonuna" giriş yaparak alabilir.

SINAV GİRİŞ BELGENİZİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF'ün Bahar Dönemi Ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika süre verilecek. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacak.

Bu sınavın ardından 25-26 Mayıs tarihlerinde ise Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları tamamlanacak.

SINAVA GİRERKEN BU BELGELER GEREKLİ

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

- Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Görenleri bir sürü soruyla baş başa bırakan en garip fotoğraflar
Görenleri bir sürü soruyla baş başa bırakan en garip fotoğraflar