Anadolu OSB 100. Yıl Futbol Turnuvası Heyecanı Başladı

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi ( Anadolu OSB), Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği futbol turnuvasında coşku devam ediyor.

Sanayi işletmelerinden 16 takımının rekabet ettiği turnuva, Anadolu OSB Spor Tesisleri'nde gerçekleşiyor.

Turnuvaya katılan 16 takım arasında birbirinden güçlü ve yetenekli ekipler bulunması dikkat çekerken, maçlar eleme usulü oynatılıyor. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği şampiyonluk maçı ise 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek.

Nefeslerin tutulduğu turnuvada takımlarını desteklemeye gelen sanayiciler ve çalışanları ise renkli görüntüler sergiliyor.

Turnuva, Türkiye Futbol Federasyonu hakemleri tarafından yönetiliyor ve Başkent Üniversitesi tarafından alınan sağlık uygulamalarıyla da güvenli bir atmosferde sunuluyor.

“SANAYİNİN DAYANIŞMA RUHU SAHAYA YANSIYOR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi TUNCAY, şu ifadeleri kullandı:

Bölgemizin Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlendiği futbol turnuvası, sanayi ve sporun muhteşem bir birleşimine sahne oluyor. Turnuva ile aynı zamanda sanayiciler arasında birlik ve dayanışma ruhu adeta sahaya yansıyor. Futbolseverler, takımlarının maçlarını izlerken, farklı sektörlerden gelen yetenekli sporcuları tanıma fırsatı buluyorlar. Turnuvamız, sadece futbol değil, aynı zamanda sporun birleştirici gücünü vurgulayan bir organizasyon olma özelliğini taşıyor”

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Tarihin en unutulmaz reytingleri alan Türk dizileri hangisi?
Tarihin en unutulmaz reytingleri alan Türk dizileri hangisi?