THY'den yolculara bayram için saat uyarısı

Türk Hava Yolları (THY), Ramazan Bayramı dolayısıyla havalimanlarında oluşabilecek yoğunluğa dikkat çekerek yolculara sefer saatleriyle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

  • YAŞAM / 22.06.2017 Saat: 13:44

THY, Ramazan Bayramı dolayısıyla özellikle Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanları çıkışlı ve varışlı uçuş yapacak yolculardan, oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak, yurt içi uçuşlarda seferden en az 2 saat, yurt dışı uçuşlarda ise en az 3 saat önce havalimanında bulunmalarını talep etti.

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yolcuların yoğunluktan etkilenmemeleri için bazı uyarılarda bulunuldu.

YURT İÇİNDE EN AZ 2 SAAT

Açıklamada, "Ramazan Bayramı ile özellikle İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ve varışlı uçuş yapacak yolcularımızın, oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak, yurt içi uçuşlarda uçuştan en az 2 saat, yurt dışı uçuşlarda ise uçuştan en az 3 saat önce havalimanında bulunmalarını rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

"CHECK-IN YAPTIRIN"

Yolcuların yoğunluktan etkilenmemeleri için terminale gelmeden önce THY mobil uygulamalardan veya internet sitesinden "check-in" işlemlerini gerçekleştirmeleri ve biniş kartlarını bastırmaları gerektiğine dikkati çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yolcularımızın, check-in işlemlerini yaptıktan sonra bagajlarını online check-in (bagaj teslim) yazılı kontuarlarımızdan teslim etmelerini, mobil uygulamamızdan ya da internet sitemizden check-in yapamamaları halinde terminallerde bulunan kiosklarımızdan bu işlemlerini gerçekleştirmelerini önemle rica ederiz. THY olarak tüm yolcularımızın Ramazan Bayramı'nı kutlar, hayırlı yolculuklar dileriz."