Survivor yarışmacıları dolardaki artışı öğrenince şoka girdi

Survivor'da ödül oyununu kazanan yarışmacılardan Hakan, alışveriş ödülünde beğendiği şortun fiyatının 259 dolar ( yaklaşık 1.230 TL) olduğunu öğrenince şoka girdi.

TV 8 ekranlarında 10 Şubat 2018'den itibaren yayınlanmaya başlayan Survivor'da alışveriş ödülünü kazanan yarışmacılar ilk kez alışveriş merkezine giderek mağazaları gezdi. Survivor başladığında 3.80 TL olan doların, 4.742 TL'yi geçtiğinden habersiz olan yarışmacılar alışveriş sırasında büyük şok yaşadı.

10 Şubat 2018’de başlayan ve Dominik Cumhuriyeti’inde devam eden Survivor yarışmacıları doları halen Türkiye’den ayrıldıkları tarihteki gibi 3 lira 80 kuruş sanıyor.

Geçtiğimiz gün bir ödül oyunu kazanıp Punta Cana kentine giden ünlüler takımı burada alışveriş yapma imkanı buldu. Beğendiği bir şortun fiyatını soran yarışmacılardan Hakan 259 dolar yanıtını alınca oldukça şaşırdı. Arkadaşlarına dönüp ‘şorta 1000 lira istiyor’ diyerek şaşkınlığını dile getiren Hakan, Türkiye’ye döndüğünde daha da şaşıracak. Çünkü bugünkü kurdan şortun fiyatı 1225 lira.