Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? (16 kasım)

Binlerce kişinin büyük bir heyecanla beklediği Süper Loto çekiliş sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Süper Loto 16 kasım perşembe günü hangi numaralar talihlilere para kazandırdı merak konusu.

 16 kasım perşembe 2017 Süper Loto sonuçları açıklanıyor. Geçtiğimiz haftadan sonra bu haftanın sonuçları büyük bir merakla bekleniyor.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişinde geçen hafta 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye tutarı bu haftaya devretti. Süper Loto ile ilgili yapılan açıklamaya göre geçen hafta; 5 bilen 66 talihli 7 bin 858 lira 60 kuruş, 4 bilen 3 bin 316 talihli 168 lira 45 kuruş ve 3 bilen 67 bin 115 talihli de 14 lira 30 kuruş ikramiye almaya hak kazandı. Çekiliş sonucunda elde edilen hasılattan kamuya KDV olarak 1 milyon 472 bin 965 lira 2 kuruş ve Şans Oyunları Vergisi olarak da 823 bin 27 lira 70 kuruş aktarım yapıldı.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişinde 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihliler arasından;
3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,
5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.



İkramiye kazanan talihliler, bir yıl içerisinde ilgili yerden ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.
Süper Loto’da büyük ikramiye için 6 bilen çıkmazsa, ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen diğer çekilişlerde olduğu gibi bir sınır koyulmamıştır. Büyük ikramiyeyi kazanan kişi çıkıncaya kadar büyük ikramiye sonraki haftaya devreder.

SÜPER LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto çekilişinde en fazla çıkan sayılar sırasıyla; 35, 17, 41, 47, 54, 40, 2, 51, 48 ve 44’tür.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Süper Loto kuponunda 6 kolon bulunur. Her kolonda 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. 54 sayıdan 6 tanesi seçilip işaretlenerek bir kolon doldurulur. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Çekilişe katılım sınırı bulunmadığı için istenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. İşaretlemeler dik olarak yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir.