Söz 26. yeni bölüm fragmanı star tv son bölüm

Söz dizisi 25. son bölüm yayınlandı. Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

  • MEDYA / 11.12.2017 Saat: 23:47

Star TV’nin iddialı dizisi 25. son bölüm yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Aybüke Pusat'ın oynadığı dizinin, senaryosunu Ethem Özışık yazıyor, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapıyor. Söz yeni fragman yayınlandı mı? Son bölümde Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenmişti. İzleyiciler merakla yeni fragman yayınlandı mı diye soruyor.

SÖZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir.
Karabatak'ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.

Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh'ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.