Oyuncu Selin Genç: "Hediye yerine Türk Eğitim Derneği'ne bağışta bulunun."

Oyuncu Selin Genç, doğum gününde hediye yerine Türk Eğitim Derneği'ne bağışta bulunma çağrısında bulundu!

  • YAŞAM / 05.06.2024 Saat: 13:40

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan ve Cumhuriyetimizin eğitim alanında faaliyet gösteren ilk sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği ile değerli oyuncu Selin Genç başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı 30 öğrencinin bir yıllık Tam Eğitim Bursunu karşılamak üzere bir araya geldi.

Oyuncu Selin Genç, 21 Haziran'da kutlayacağı 30. yaşı dolayısıyla 30 öğrencinin eğitim bursunu karşılamak amacıyla doğum gününü gençlere hediye ediyor. Kampanyanın startı eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ana hedefiyle çalışmalarını 96 yıldır sürdüren Türk Eğitim Derneğinin İstanbul Temsilciliğinde oyuncu Selin Genç ve 30 Türk Eğitim Derneği bursiyeri üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bağışlar için:
https://fonzip.com/ted/kampanya/30--yasimda-30-mesale

Benzersiz burs sistemi
Türk Eğitim Derneği tam eğitim bursu sistemi ülkemizdeki en kapsamlı burs sistemlerinden biridir. Burslu öğrenciler, Türkiye genelinde yapılan merkezi sınav ve sonrasında gerçekleştirilen ev ziyaretleriyle seçilir. Tam Eğitim Burslu öğrenciler, TED Okullarında eğitim görürler. Sadece okul ücretleri değil; kişisel gelişim eğitimleri, cep harçlığı, servis, yemek, kitap-kırtasiye, kıyafet, yatılı ise pansiyon giderleri de karşılanır. TED Okullarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilerin bursları, üniversite eğitimleri boyunca da devam eder. Üniversiteli Tam Eğitim Burslu öğrencilerin staj ve kariyer takipleri yapılır, mezun olunca işe yerleşme süreçleri izlenip desteklenir.