Mustafa Akgören kimdir, nereli, kaç yaşında?

Eskişehirspor'un yeni başkanı Mustafa Akgören, sporseverler tarafından merak edildi. Mustafa Akgören kimdir, nereli, kaç yaşında?

  • AJANDA / 24.11.2019 Saat: 20:02

Mustafa Akgören kimdir, nereli, kaç yaşında? | Eskişehirspor'da yeni başkan seçildi. Seçime tek aday olarak giren Mustafa Akgören, Eskişehirspor'un yeni başkanı oldu. Bu haber kısa sürede yayılırken, Akgören'in kim olduğu ise merak konusu oldu. İnternette yapılan araştırmalarda zirveye yerleşen Mustafa Akgören hakkındaki bazı bilgiler haberimizin içeriğine mevcuttur.

MUSTAFA AKGÖREN KİMDİR?

Mustafa Akgören Eskişehirspor'un yeni başkanı olarak seçildi. 24 Kasım 2019 tarihinde düzenlenen kongrede tek aday olarak çıkan ve başkan seçilen Mustafa Akgören, kulübün yeni başkanı oldu.

Eskişehirspor kulübünü yakından takip eden isimlerin tanıdığı özellikle taraftarın gönlünde önemli bir yere sahip olan Mustafa Akgören, Eskişehir 1965'liler Derneği'nin kurucusu.

Eskişehirspor yönetiminde Asbaşkanlık görevi de yürüten Mustafa Akgören'in kendisi kadar, kardeşi Kerem Akgören de Eskişehirspor'da aldığı görevlerle tanınmakta.