Murat Boz Aslı Enver çifti neden ayrıldı? Ayrılmayı Murat Boz mu istedi?

Evlilik yolunda ilerleyen Murat Boz Aslı Enver çifti şok kararla ayrıldı. Ayrılığın ardından Aslı Enver'in moralinin hayli bozuk olduğu öğrenilirken, ayrılık kararının bu kez Murat Boz'dan geldi.

Murat Boz Aslı Enver ayrılığı magazin dünyasına bomba gibi düştü. Bu yaz evlenmeleri beklenen Murat-Aslı çifti ani kararla ayrıldıklarını açıkladı. Çiftten henüz ayrılıkla ilgili açıklama gelmezken, hayranları ikilinin neden ayrıldığını merak ediyor.

Murat Boz ve Aslı Enver'in ortak arkadaşı Eser Yenenler ayrılığın ardından konuştu. "Ayrıldılar ise barışsınlar" diyen Eser Yenenler, 'kankası' Murat Boz ile henüz konuşmadığını söylemişti.

MURAT BOZ-ASLI ENVER ÇİFTİ NEDEN AYRILDI?

Geçtiğimiz yıl Murat Boz ile birlikte Nihal-Bahar Candan kardeşleri evinde ağırlayan Yenenler, Murat Boz-Aslı Enver ilişkisindeki ilk ayrılığının baş mimarı olarak gösterilmişti.

ÇOK ELEŞTİRİ ALDI

Sosyal medyadan birçok eleştiri alan Yenenler'e ikinci kez ayrıldıkları öne sürülen Boz ile Enver ayrılık sorulunca, "Ayrılmamış da olabilirler. Henüz Murat'la konuşmadık. Öyle bir şey varsa barışsınlar" dedi.

İKİLİDEN AYRILIK AÇIKLAMASI GELMEDİ

Murat Boz ile Aslı Enver'in 2,5 yıllık ilişkilerini noktaladıları öne sürülmüştü. İkinci ayrılan ikilinin birlikte yaşadıkları evleri de ayırdıkları iddia edilmişti. Konu hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Kelebek yazarı Onur Baştürk, Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılığının perde arkasını yazdı.
Yanılmışım. Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı konusunda. Pazar yazısında şöyle demiştim: “Kesin Aslı Enver bitirmiştir. Çünkü evi terk eden Aslı olmuş.”

Oysa bitiren Aslı Enver olmamış. Aniden, hiçbir gerekçe göstermeden ilişkiyi bitiren Murat Boz’muş.

Aslı Enver’in hâlâ şokta olduğunu söylüyor ona yakın kaynaklar.