Milli Savunma Bakanlığı (MSB) memur alımı başvuru sonuçları

Milli Savunma Bakanlığı 135 sivil memur başvuru sonuçları bugün açıklanıyor. Detayları haberimizde öğrenebilirsiniz...

  • / 16.02.2017 Saat: 11:58

 Milli Savunma Bakanlığı'nda memur olmak isteyenleri merakla beklediği sonuçlar açıklanıyor.

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına alınacak 135 sivil memur için 30 Aralık 2016- 6 Şubat 2017 tarihleri arasında başvuru alındı. Başvuru yapan adayların merakla bekledikleri başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

memur alımı başvuru sonuçları

* Milli Savunma Bakanlığı 135 sivil memur alımı başvuru kılavuzunda yer alan takvime göre; başvuru sonuçları bugün (16 Şubat 2017) Milli Savunma Bakanlığı resmi sitesi üzerinden açıklanacak.

Seçim Aşamaları:

* Temin süreci ön başvuru, başvuru (istenen belgelerini gönderilmesi/teslim edilmesi) kayıt kabul, uygulamalı sınav (Her unvan için yapılmamaktadır.), mülakat sınavı (Her unvan için yapılacaktır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır.

* Ön başvurusunu yapan, belirtilen taban puan üzerinde KPSS notu olan, başvuru için istenen belgeleri M.S.B. Personel Temin Daire Başkanlığına gönderen/teslim eden adaylardan, mesleki yeterlilik sınavına çağrılacak aday sayısı, atama yapılacak kadro sayısının en fazla yirmi katına kadar olacaktır.

* Mesleki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısının altı katına kadar aday mülakat sınavına çağrılacaktır.

Sınav Süreci:

* Uygulamalı sınavlar Ankara’daki uygulamalı sınav merkezlerinde; mülakat sınavları ise MSB Per.Tem.D.BĢk.lığı (Cebeci/ANKARA)’nda yapılacak.

* Uygulamalı sınava tabi tutulacak adayların hangi uygulamalı sınav merkezinde hangi tarih ve saatte hazır olacağı ile tüm adayların mülakat sınavı tarihleri Genel Ağ üzerinden yayımlanacak.

Sınava Giderken İstenecek Belgeler:

* Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

* Öğrenim belgesi

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

* İş talep formu

* Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu

* Adli sicil kaydı

* 12 adet vesikalık