Meryem dizisi Meryem Akça Ayça Ayşin kimdir? - Kaç yaşında? - Ayça Ayşin Turan İnstagram

Meryem dizisine adını veren Meryem Akça karakterine hayat veren güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı, İnstagram hesabı var mı?

Meryem'in güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan, başrolünü oynadığı dizide gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Peki Meryem Akça'yı canlandıran Ayça Ayşin Turan kimdir? Kaç yaşında, İnstagram hesabı var mı?

AYÇA AYŞİN TURAN- MERYEM AKÇA KİMDİR?

Hikayenin en masum karakteri. Babası Arif’in fırınında çalışıyor. Annesini kaybetmiş. Babası ve sevgilisi Savcı Oktay’dan başka kimsesi yok. Sevgilisi Oktay’ın suçunu üstleniyor ve normal giden sakin hayatı bir gecede altüst oluyor. Hem büyük bir sırrı saklamak hem de kendine söylenen yalanlara rağmen hayatla baş etmek zorunda.

Ayça Ayşin Turan 25.10.1992 İstanbul doğumludur. 1.67 m boyunda olan güzel oyuncu 47 kg'dur. Göz rengi yeşil saç rengi ise kumraldır. Babası Tunusludur. İstanbul Üniversitesi Radio sinema Televizyon bölümünü okuyan güzel oyuncu 22 yaşında olmasına rağmen birçok dizide rol almıştır.

Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda almıştır. Oyuncu koçu ise Ferit Selçuk’tur. 2014 yılında karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandırmıştır.Son olarak Özcan Deniz'in Sevimli Tehlikeli filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır. Bu film Ayça Ayşin Turan'ın ilk sinema başrolüdür. Bir dönem Özcan Deniz ile aralarında aşk dedikoduları çıkmıştır.