İbrahim Çelikkol kimdir nereli kaç yaşında?

Bir süredir ekrandan uzak olan İbrahim Çelikkol, yeni bir diziyle geri dönüyor. Ünlü oyuncu, Kanal D'de yayınlanacak olan 'Siyah Beyaz Aşk' adlı dizide rol alacak.

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, bu akşam yepyeni bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Siyah Beyaz Aşk, isminin de işaret ettiği üzere iki zıt kutbun uyumunu konu alıyor.

Sevgi ve hayat dolu Aslı ile sevgiden yoksun insanlara düşman Ferhat'ın hikayesini ünlü oyucular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gözler önüne serecek. D Productions imzasıyla gelen dizinin senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alırken, yönetmenliğini Yasin Uslu üstleniyor.

Merakla beklenen dizinin başlıca oyuncuları arasında; İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç gibi isimler var.

Siyah Beyaz Aşk ne zaman başlıyor?

Sezonun iddialı yapımlarından Siyah Beyaz Aşk ilk bölümüyle 16 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak... 

İBRAHİM ÇELİKKOL?

14 Şubat 1982 yılında İzmit Kocaeli’inde doğdu. İlk olarak profesyonel bir şekilde modellik yaptı. Daha sonra boyunun da uygun olması nedeni ile (1.87) yine profesyonel olarak basketbol ile ilgilendi. Lig maçlarında oynadı ve genç milli bir basketbolcu olmasına rağmen onu da bitti. Basketbol macerası da bitince oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili eğitimler almaya başladı. Bu sırada Çelikkol Osman Sınav ile tanıştı ve bu tanışma hayatının dönüm noktası oldu.