Hexagon Türkiye'nin Finans Direktörü Sinem Elitez oldu

Hexagon’un Türkiye’deki biriminde yeni bir atama gerçekleşti.

Sensör, yazılım ve donanım teknolojilerini bir araya getiren dijital gerçeklik çözümleriyle metrolojide dünya lideri olan Hexagon’un Türkiye’deki Finans Direktörlüğü görevine 2024 Ocak ayından bu yana Finans Müdürü görevini yürüten Sinem Elitez atandı.

Kaliteyi ölçmek ve geliştirmek için geliştirdiği üstün teknolojilerle üretim ekosistemini şekillendirirken ölçeklenebilir ve sürdürülebilir bir geleceğe odaklanan dünya devi Hexagon’un Türkiye’deki biriminde yeni bir atama gerçekleşti. 2024 Ocak ayından bu yana Hexagon Türkiye’de Finans Müdürü olarak görev alan Sinem Elitez, Finans Direktörü olarak atandı. Elitez, şirketin Türkiye’deki finansal stratejisinin yönetiminin sorumluluğunu üstlenerek finans ekibine liderlik edecek.

Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde lisans, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Sinem Elitez, kariyerine 2007 yılında Yapı Kredi Bankası’nda Operasyon departmanında başladı. Ardından 2010 yılında DiaSa Süpermarket şirketine Cari işlemler Sorumlusu olarak başlayarak kısa sürede Finansal Kontrolör pozisyonuna terfi etmiştir. 2012-2017 yılları arasında, İtalya merkezli sektörün önde gelen firmalarından Gallignani Tarım Makineleri San. ve Tic. A.Ş.’de Raporlama ve Finans Uzmanı olarak çalışmıştır. 2017 yılında Hexagon Türkiye ailesine katılan Elitez, 2024 Ocak ayına kadar Finansal Kontrolör Uzmanı olarak görev yapmıştır. İleri derecede İngilizce ve İtalyanca bilgisine sahip olan Elitez, yeni pozisyonunda şirketin büyüme hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Hexagon Hakkında:

50 ülkede yaklaşık 24.500 çalışana ve yaklaşık 5,4 milyar Euro net satışa sahip olan Hexagon, sensör, yazılım ve otonom teknolojileri bir araya getiren dijital gerçeklik çözümlerinde dünya lideridir. Hexagon, endüstriyel, imalat, altyapı, kamu sektörü ve mobilite uygulamalarında verimliliği, üretkenliği, kaliteyi ve güvenliği artırmak için verileri işleyerek birer işe dönüştürüyor. Ortaya koyduğu teknolojilerle, üretim ve insanlarla ilgili ekosistemleri giderek daha bağlantılı ve otonom hale gelecek şekilde şekillendiren Hexagon, ölçeklenebilir, sürdürülebilir bir gelecek sağlıyor. Hexagon Manufacturing Intelligence bölümü sayesinde, üretimi daha akıllı hale getirmek için tasarım ve mühendislik ile üretim ve metrolojiden gelen verileri kullanan çözümler sunuyor Daha fazla bilgi için hexagon.com/mi adresini ziyaret edebilirsiniz.