Günün öne çıkan şirket haberleri

*Daikin Türkiye Akademi, sektör çalışanlarının gelişimine katkı sağlıyor...*Global Ports Holding San Juan'da 425 milyon dolarlık yatırıma başladı...*Koçtaş'tan Düzce'ye depo yatırımı...

* Aytemiz'den Dünya Kahve Günü'ne özel ikinci kahve hediye
Aytemiz, Dünya Kahve Günü'ne özel, 28 Eylül-1 Ekim'de kampanyaya katılan Aytemiz istasyonlarından kahve alan tüm misafirlerine ikinci kahveyi hediye edecek.

* Huawei Watch GT5 serisi, Vodafone Flex'te satışa sunuldu
Vodafone Flex, akıllı saat modellerinden Huawei Watch GT5 serisini portföyüne kattı. 

* MediaMarkt "Yıldızlı Teknoloji Günleri" kampanyası devam ediyor
MediaMarkt, "Yıldızlı Teknoloji Günleri" kampanyası kapsamında son teknoloji ürünleri tüketicilerle buluşuyor.

* Daikin Türkiye Akademi, sektör çalışanlarının gelişimine katkı sağlıyor
Daikin Türkiye Yönetim Kurulu ve Akademi İcra Kurulu Üyesi Neslihan Yeşilyurt: "Akademi, sektör profesyonellerinin güncel bilgiye ulaşması açısından önemli bir rol üstleniyor"

* Club TotalEnergies üyelerine Servis Plan’dan yüzde 30 indirim
Club TotalEnergies üyeleri, kampanya kapsamında Servis Plan mobil uygulamasında yüzde 30 indirim kazanıyor.

* TAVI yöntemiyle aort kapağını ameliyatsız değiştirmek mümkün
Bayındır Söğütözü Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Diker: "TAVI yöntemi hastalar için daha düşük cerrahi risk, tedavi sonrasında daha konforlu bir iyileşme dönemi ve daha az komplikasyon riski imkanı sunuyor"

* Global Ports Holding San Juan'da 425 milyon dolarlık yatırıma başladı
Global Ports Holding Mali İşler Direktörü Jan Fomferra: "Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla ikonik San Juan kruvaziyer limanını tüm Porto Rikolular'ın yararına olacak şekilde, Karayipler kruvaziyer endüstrisinde üstün konumuna getirmek için çalışacağız"

* Hepsiburada yenilikçi teknolojileriyle TEKNOFEST 2024'te
Hepsiburada, 2-6 Ekim'de Adana'da düzenlenecek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katılacak.

* Tivibu, Avrupa'nın sevilen liglerini sporseverlerle buluşturuyor
Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, Avrupa'nın sevilen liglerini sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 

* Matriks'in ilk 6 aylık net karı 81 milyon liraya yaklaştı
Şirketin ilk 6 aylık cirosu, önceki yılın aynı döneminin enflasyon düzeltmesi uygulanmış sonuçlarına göre yüzde 23 artarak 456 milyon lirayı aştı

* Tarım Sigortaları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları'nın ikinci durağı Kırşehir oldu
Tarım Sigortaları Havuzunun (TARSİM) ülke genelinde gerçekleştirdiği Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları'nın ikincisi Kırşehir'de gerçekleştirildi.

* IANUAS'tan tırnak güçlendirici jel
IANUAS CEO'su Resul Yeşilyurt: "Tırnağı nemlendirip, besleyici minerallerle zenginleştirerek tırnakların sağlıklı uzamasını sağlıyor. Tırnak güçlendirme jelimiz, çatlak, kırılan ve soyulan tırnaklara hızlı ve etkili bir çözüm sunuyor"

* Bilgi Üniversitesi'nden "Bilgi Düzensizliklerine Karşı Toplumsal Bilişsel Dirençlilik Yaratmak-RESAID" projesi
İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi ve RESAID Proje Koordinatörü Prof. Dr. Emre Erdoğan: "Küresel bir tehdit olarak tanımlanan bilgi düzensizlikleri, RESAID Projesi kapsamında insan haklarını ihlal eden, insani güvenliğe tehdit oluşturan ve yapabilirlikleri kısıtlayan çok boyutlu bir sorun olarak tanımlanıyor"

* Körfez Ulaştırma, çevre dostu taşımacılıkla Tüpraş'ın akaryakıt lojistiğini kesintisiz sağlıyor
Tüpraş'ın demir yolu iştiraki Körfez Ulaştırma, Tüpraş rafinerileri arasında kesintisiz 7/24 akaryakıt lojistiği sunarken, Eurodual hibrit lokomotifleriyle çevre dostu taşımacılığa önemli katkılarda bulunuyor.

* Akbank, "Ödeme İste" özelliğine "Harcama Bölüştür" seçeneğini ekledi 
Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: "Müşteri deneyimini sürekli olarak iyileştirme misyonumuzla, müşterilerimizin günlük yaşamlarına hız, kolaylık ve pratiklik getiren, finansal işlemlerini daha verimli ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayan dijital çözümler sunmayı sürdüreceğiz"

* DeFacto, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Haftası'nda düzenlenen 4 toplantıda yer aldı
DeFacto Online Genel Müdürü Önder Şenol: "Türk hazır giyim ve moda sektöründe ulaştığımız herkese iyi ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek adına işbirliğinin kritik olduğuna inanıyoruz"

* Koçtaş'tan Düzce'ye depo yatırımı
Koçtaş Genel Müdürü Oğuzkan Şatıroğlu: "Stratejik noktalara konumladığımız depolarımızla Türkiye'nin dört bir yanından gelen siparişleri en kısa sürede ve en sorunsuz şekilde karşılamayı hedefliyoruz"

* BYD, 9 milyonuncu aracını üreterek küresel büyümesini devam ettiriyor
BYD, 9 milyonuncu aracını banttan indirdi.

* The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yeni sezonu TV+'ta yayınlanacak
The Walking Dead: Daryl Dixon, yeni sezonuyla 30 Eylül'de Amerika Birleşik Devletleri ile eş zamanlı olarak Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle sadece TV+'ta yayınlanacak.

* Kamil Koç, Outdoor Awards 2024'te ödüle layık görüldü
Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi, Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü Jan Sarıgül Işık: "Özellikle son teknolojiye sahip çevreci araçlarımızla hizmet verdiğimiz güzergahlarda yol arkadaşlarımızın doğanın en güzel ve en yalın haline tanıklık etmelerini sağlıyoruz"

* Yurtiçi Kargo, Türk ekonomisine en çok fayda sağlayan 30 şirketten biri oldu
Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol: "Yurtiçi Kargo olarak biz yatırımlarımıza müşterilerimize en iyi faydayı sağlamak ve onlara en iyisini sunmak için devam ediyoruz"

* Setur Marinas Kaş, Monaco'da "Jürinin Favorisi" seçildi
Setur Marinas Kaş, Monaco Smart & Sustainable Marina Rendezvous'da, coup de coeur kategorisinde "Jürinin Favorisi" (Jury's Favorite Marina) unvanına layık görüldü.