Gamze Taşkın kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına dahil olan Gamze Taşkın kimdir? Yeni gelen gelin adayı Gamze Taşkın kaç yaşında aslen nereli. İşte Gamze Taşkın ile ilgili tüm ayrıntılar...

  • AJANDA / 18.05.2017 Saat: 11:38

 KISMETSE OLUR YENİ GELİN ADAYI GAMZE TAŞKIN
Kısmetse Olur'da Ayça'nın elenmesinden sonra eve dahil olan yeni gelin adayı Gamze Taşkın tanıdık çıktı. Hem gelinler hem de damatlar evinde tanıdıkları olan Gamze Taşkın gerçekte kimdir? Aslen nereli kaç yaşında ne iş yapıyor? İşte tüm bu soruların yanıtı.

Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları

KARDEŞİ SONRADAN KAPANMIŞ
Sosyal medya hesabı olan İnstagramda birbirinden seksi pozlar paylaşan Gamze Taşkın kardeşinin tam tersi bir profile sahip. Sümeyye isimli bir kız kardeşi olan güzel gelin adayının kardeşi sonradan kapanmış. Kardeşine çok düşkün olan Gamze Taşkın onu hayırlı bir kardeş olarak tanımlıyor.

GAMZE TAŞKIN TANIDIK ÇIKTI
Elenen Ayça'nın yerine yarışmaya dahil olan GamzeTaşkın'ın Kısmetse olur evinde iki isim tanıdık çıktı. Bu isimlerden biri de damat adaylarından olan Gökhan Sara. Yakın arkdaşını evde gördüğüne şaşırmış gibi davranan Gamze Taşkın'a arkadaşı Gökhan hemen sahip çıktı.

GÖKHAN VE RABİA ÖNCEDEN TANIŞIYOR MU?
Gamze'nin diğer tanıdğı isim ise gelinler evinin güzel yarışmacısı Rabia. Gamze'nin Kısmetse Olur'da iki yarışmacıyı birden önceden tanıması ise tartışmalara neden oldu. Bu tartışmalardan biri de Gökhan ve Rabia'nın önceden tanışıyor olabilme ihtimali.

Kısmetse Olur Gökhan Sara'dan çocuk itirafı!

Gamze Taşkın kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Nazlı Ceylan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Hazal Babalık kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Mehtap Taşkıran kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Esra Yağan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur Gamze Öztürk instagram ve twitter'da kimdir kaç yaşında?

Didem Delen kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

GAMZE TAŞKIN ASLEN NERELİ?
Yarışmaya yeni katılan güzel gelin adayı Gamze Taşkın aslen Sakaryalı. Ailesi ile birlikte bu şehirde yaşayan Gamze Taşkın'ın burcu ise yay.

DİŞ HEKİMİ ASİSTANI
Henüz 25 yaşında olan güzel yarışmacının mesleği diş hekimi asistanlığı. Gamze Taşkın damat adayının spor yapmasının çok önemli olduğunu belirtti.